Представяне: Добра храна+добри приятели=добро пътуване

hrana

Важна ли е храната, когато сме на път?
Каква е връзката между добрата храна, добрите приятели и доброто пътуване?
Каква е формулата за щастие, за по-добро здраве и форма?
Има ли универсален режим на мислене, хранене и движение валиден за всички, по всяко време и на всяко място?
Има ли връзка между това което ядем и това което мислим?
Коя е здравословната за нас храна?
Доколко сме склонни и въобще искаме ли да се откажем от любимите си храни?
Виж повече

Ако сте си задавали поне един от тези въпроси или искате да промените отношението си към храната, заповядайте на импровизираната ни кулинарна дискусия, където заедно с Деси Славчева – консултант, личен готвач, кулинарен блогър и пътешественик, ще си поговорим за храната открито, с любов и много вдъхновение.

Десислава Славчева е консултант, личен готвач, кулинарен блогър и пътешественик.
Създател е на бранда “SoGood by Dessi Slavcheva” и блога www.sundaybakeclub.com – място за готвене, пътуване и проучване на сладката страна на живота. Движена от вдъхновението през последните години успешно успява да съчетае работата си в голяма международна компания с готвенето, писането и пътуването, а от скоро и с услугите на личен готвач.
Мисията й на личен готвач е да помогне на хората да разберат, че добрата храна не е само това, което слагаме на масата, но и мислите, с които сядаме и хората, с които я споделяме.
Нейните услуги на личен готвач, статии и рецепти мотивират все повече хора да обръщат все повече внимание на „сладката“ страна на живота. А именно да живеят осъзнато, да бъдат благодарни, да опитват и споделят хубавата храна, да ценят и обичат приятелите си и да се наслаждават на малките неща!

Повече за Деси и нещата, с който радва света може да прочетете в кулинарно-пътешественическия и блог: http://www.sundaybakeclub.com/

Добри приятели, добра храна! Добра храна, добри приятели!

Заповядайте, входът е свободен!