Представяне на книгата „Магията на пътуването: Последвай местните“

magic

„Магията на пътуването“ Ви кани да отпразнуваме заедно излизането на първата ни книга: „Магията на пътуването: Последвай местните“.

Автор и фотограф на книгата са двойката Бистра Якимова и Наце Сапунджиев, които от години обикалят света и описват преживяванията в блога си „Магията на пътуването“. Авторът ще разкаже накратко за книгата и екипът около нея, а отделно ще можете да поговорите и с двамата за всичко, което Ви интересува – препоръчани дестинации, организация на пътуване и други.

„Магията на пътуването: Последвай местните“ разказва 14 истински истории, които са вдъхновени от срещата с местни хора в различни кътчета по света и това как те правят преживяването на пътешествениците специално и уникално. Разказите са пълни с (не)обикновени хора, позитивно настроение, хумор и изненади.
Виж повече

Ще можете да се насладите на изложба, в която ще са включени 14 снимки от различни пътешественици-фотографи и различни места. Освен това сме ви подготвили специален кът, където можете да се снимате с различни аксесоари от цял свят и да получите снимката си веднага.

Заповядайте, ако искате да разберете как да направите пътуванията си по-приятни и забавни, как да се вдъхновите да пътешествате или ако просто искате да изкарате една необичайна забавна вечер в София.

Очакваме ви в Клуб на пътешественика между 19.30 и 22 часа в четвъртък (01.09.2016 г.).