Презентация: Да вкусиш Виетнам!

vietnam

ЗА ТАЗИ ПРЕЗЕНТАЦИЯ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ БИЛЕТ ПО СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ:
ОНЛАЙН
– В Клуб на пътешественика /ул.Сердика 19/ на предходно събитие
– От всички КАСИ на Ticketlogic в София

Защо Виетнам? Яде ли кучешко? Сама?! – това са въпросите, които все още непрестанно чува Симона след 2-седмичното й приключение във Виетнам.

Това е един разказ не просто за Виетнам, а за вкусовете, изгревите, хората, аромата на лимонена трева и кориандър.
Симона ще ви разведе из лудия трафик на Сайгон, тропическите бури и после ще се скрием от дъжда в красивите будистки храмове, далеч от шума на вълните от мотори.
За любителите на храна – ще научите някои трикове и рецепти от моите кулинарни курсове в юга и централен Виетнам. (спокойно, съставките не включват домашни любимци!)
Виж повече

След Сайгон ще поемем към слънчевия Хой Ан със жълто-златни сгради, малки улички. Ще се разходим покрай реката, ще се срещнем от близо с местните рибари по изгрев слънце. Ще похапнем отново. С много билки и подправки, набрани от селището, което ги отглежда!

Заредени със слънце, ще се върнем обратно на юг, но този път не в града, а в „плодовата джунгла“ – делтата на река Меконг. Тук се оставяме изцяло в ръцете на местните. Плаващи пазари по изгрев, екзотични храни, усмихнати деца, бамбукови къщи…

Симона ще ви разкаже от първо лице за едно лично изживяване във Виетнам, за вкусовете и цветовете, стереотипите и усмивките на хората.Заповядайте!

МЯСТО: Клуб на пътешественика

ДАТА: 14 Септември 2016

НАЧАЛЕН ЧАС: 19:30 часа

БИЛЕТИ: 7 лева /цената включва презентация в снимки и разказ, безплатна напитка и малка почерпка/.