Презентация: Индия – следвайки ритъма на сърцето

20.6.2016

В продължение на 3 месеца Катя Тошева обикаля Индия, следвайки мечтата си да изучава класически индийски танци.
Каца в Бенгалуру, до скоро познат като Бангалор, за да се срещне с Одисси – стил, произхождащ от щата Ориса, в Ченай се докосва до магията на Бхаратанатям, а във Варанаси и Делхи се потапя в ритъма на Катхак!

По време на пътешестивето си тя се запознава не само с древните танцови изкуства, но и се докосва до хората – на улицата, във влака.. такива, каквито са в тяхното ежедневие. Пътят и минава през Мумбай, изкачва 9999-те стъпала на Гирнар, наслаждава се на залеза над река Ганг в нейното начало Девпраяаг – там, където двете реки Алакнанда и Бхагиратхи се сливат, в Ришикеш споделя волно и неволно бананите си с маймуните, а в Банерас присъства на внушителните Аарати церемоии.

Катя ще ни разкаже за пазаренето и рикшите, за цветните и многообразни костюми, за кокосовите орехи, вкусните доси и така ароматният масала чай.

Виж повече

МЯСТО: Клуб на пътешественика

ДАТА: 20 Юни 2016

НАЧАЛЕН ЧАС: 19:30 часа

БИЛЕТИ: 7 лева /цената включва презентация в снимки и разказ, безплатна напитка и малка почерпка/.

Билети може да закупите по следните начини:
– ОНЛАЙН ОТ ТОЗИ ЛИНК – / /https://travellersclub.ticketlogic.bg/prezentacia-indiq/28611/
– ОТ КАСИТЕ В СОФИЯ – https://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi с код за събитието 28611, като единствено място където има 2 лв такса е office1, на всички други места няма допълнителна такса за закупуване на билети.
– НА ПРЕДХОДНО СЪБИТИЕ ОТ КЛУБ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА