Презентация: Свеж полъх на Балтийско лято

20.7.2017

Ако си си мислил, че да си закотвен в София на 20-ти юли е лошо нещо, то избий си тази мисъл от главата! Бистра и Наце (www.themagicoftraveling.com) ще внесат малко Балтийска свежест по нагрятите тротоари, ще споделят какво значи да се натъкнеш на лято в Северна Европа през месец май и ще разкрият защо естонците ги е страх от блатата.

Може би ти се иска да си на морето, затова заедно ще се пренесем по плажовете на Латвия, където събират тен не само руснаци-милиардери.

Може би ти се разхожда в планината, затова ще разберем какви изненади крие Литва в не съвсем подводния дълъг бряг Curonian spit, до който може да стигнеш или през Русия, или по вода.
Виж повече

Може би ти се иска да си на село, затова ще си припомним тъжните истории на забравени села в Естония, видели много нелегална водка и пиршества, но и много изселени жители и битки.

Може би си на международна вълна и затова заедно ще сърфираме из Балтийските държави, за да кацнем в Швеция и да отскочим до Дания на път за вкъщи.

Заповядайте!

МЯСТО: Клуб на пътешественика

ДАТА: 20 юли 2016

НАЧАЛЕН ЧАС: 19:30 ч.

БИЛЕТИ: 7 лв. (цената включва презентация в снимки и разказ, безплатна напитка и малка почерпка)

Билети може да закупите по следните начини:
– ОНЛАЙН ОТ ТОЗИ ЛИНК – https://travellersclub.ticketlogic.bg/prezentacia-svej-polah/28693
– ОТ КАСИТЕ В СОФИЯ – https://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi с код за събитието … като единствено място където има 2 лв. такса е Office1, на всички други места няма допълнителна такса за закупуване на билети.
– НА ПРЕДХОДНО СЪБИТИЕ ОТ КЛУБ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА