ПРЕЗЕНТАЦИЯ с диапозитиви: Магията на Скалистите планини на Канада

Morain lake lr

Дойде време и за първата презентация, отнасяща ни в далечните и диви планини на Канада. Не просто презентация, а история с диапозитиви!

Тази история е едно приключение на Явор Шопов от 6-месечните му научно-изследователски проучвания на Скалистите планини, Канада.
Един разказ за красотата на планинските ледници, щурите приключения от солово изкачване на един връх със смайващи гледки на 100 километра разстояние във всички посоки, силата на мечтите и….един мармот!

Виж повече
Ще се пренесете сред спиращите дъха планински пейзажи и суровата красота на дивата природа на Banff National Park, ледените върхове на Долината на 10-те върха, 20- доларовото езеро, което си мени цвета 4 пъти на ден и ще научите как безразсъдната смелост се отплаща на пътешественика

Презентацията ще бъде представена във вид на прожекция на диапозитиви с качество подобно на това на I-Max кино. Авторът им е известен фотограф с множество изложби на художествена фотография по света и у нас. Негови изследвания и пътешествия са обект на филми на National Geographic channel.

Познавате ли Скалисти планини?

Разказвачът на тази презентация не ги познаваше и затова прекара шест месеца там – време, за

което успяваш едва да се докоснеш до магията на Скалистите планини. Той ще ви ги представи такива, каквото ги е видял – диви, смайващо красиви; чисти като бистра роса; сурови като ледниците, които сковават величествените им върхове; със смъртни опасности и диви зверове, дебнещи из шубраците.

На вас, Явор ще отговори на въпроси като:

Колко див е Дивият запад сега?
Колко кротък е мармота, когато не увива шоколад?
Как се чувстваш при близка среща с дикобраз?
Какво трябва да правиш, за да не те изяде мечка гризли?
Как се чувстваш под отворена озонова дупка?
Какво ти трябва, за да реализираш една мечта?

В тази презентация, Явор ще ви разкаже някои от най-невероятните, страшни или просто смешни приключенски истории, през погледа на един изследовател. Надяваме се да се забавлявате и да научите нови неща за дивата природа на Дивия запад.

Заповядайте!

Датa: 02. 11. 2015 /ПОНЕДЕЛНИК/
Начало: 19:00
Такса за участие: 6 лева
Таксата включва: презентация, прожекция, безплатна напитка и нещо за хапване.

За записване

Запиши се тук
МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!