ПРЕЗЕНТАЦИЯ: Техниката на сърфиста – По вълните на едно южноамериканско пътешествие

za ticket site

ЗА ТАЗИ ПРЕЗЕНТАЦИЯ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ БИЛЕТ ПО СЛЕДНИТЕ НАЧИНИ:
– В Клуб на пътешественика /ул.Сердика 19/ всеки ден без неделя от 18 часа до 22 часа
– От всички КАСИ на Ticketlogic в София
ОНЛАЙН
Имаме удоволствието отново да се пренесем на широко в Дом на киното, заедно с добре познатият ни пътешественик и фотограф Иван Панкев, който ще ни разкаже за първата половина от своето 5 месечно странстване из Южна Америка /Аржентина, Уругвай, Перу, Боливия от първата половина на пътуването/.
Виж повече

От него ще научите какви хора качват стопаджии в Аржентина, какво интересно има в Уругвай, колко разреден е наистина въздухът над 6000 м. и има ли живот по Амазонка.

Ще разберете колко цвята има Хълма на седемте цвята, колко солена е третата по големина солна равнина на земята, къде е най-красивата пясъчна пустиня на континента, отплащат ли се трекинг усилията в Андите и колко хора живеят в най-многолюдния град без сухопътна връзка в света.

Освен това Иван ще сподели какви са рисковете да спиш без разрешение в чужда частна собственост, защо е „подарил 70 долара на Робърт де Ниро“, колко са му платили „да държи един кол“ и как се е стигнало до размахването на камъни с местен овчар.

И, ако всичко това не ви се е сторило достатъчно интересно, ще чуете за едно пътуване от 2500 км. из басейна на Реката на Амазонките с товарни лодки и моторни канута и кога всъщност потеглят лодките, отплаващи „mañana“.

Можете да научите повече и за други пътешествия и фотографии на Иван Панкев на www.ivanpankev.com и файсбук страницата: https://www.facebook.com/ivanpankev.photography/

Заповядайте да се гмурнете в първата половина от неговото пътешествие и да се подготвим за втората, за която той ще ни разкаже на пролет

ВАЖНО!!!

*Билети НЕ СЕ ПРОДАВАТ предварително на касата на Дом на киното!

БИЛЕТИ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ОНЛАЙН ОТ ТОЗИ ЛИНК /https://www.ticketlogic.bg/tehnikata-na-syrfista/28042/, ИЛИ ОТ КАСИТЕ В СОФИЯ /https://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi/, като единствено място където има 2 лв такса е office1, на всички други места няма допълнителна такса за закупуване на билети.

БИЛЕТИ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ОТ 18.1.2016 ОТ КЛУБ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА /УЛ.СЕРДИКА 19/, ВСЕКИ ДЕН БЕЗ НЕДЕЛЯ МЕЖДУ 18 ЧАСА И 22 ЧАСА

ВНИМАНИЕ: ЗА ТАЗИ ПРЕЗЕНТАЦИЯ НЯМА ДА ИМА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ. ГАРАНТИРАТЕ СИ ПРИСЪСТВИЕТО С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАКУПУВАНЕ НА БИЛЕТ!

Датa: 03. 02. 2016 /СРЯДА/
Начало: 19:00
Такса за участие: 6 лева
Място на провеждане: ДОМ НА КИНОТО