Пътешествия и музика в едно: Израел и Ирландия

ASEN

За първи път в Клуб на пътешественика комбинация от музика на живо с презентация и разказ за две много интересни места: Ирландия и Израел!

Асен Маринов и Бояна Желязкова ще представят красотата на Ирландия и Израел с музика на живо и снимки: Ирландия – страната с 40 нюанса на зеленото (“forty shades of green”), на музиката, бирата и келтите; Израел – малкото парче земя, събрало хилядолетна история, красива природа и различни култури в едно, мястото със снежна планина и пустиня на отстояние един хвърлей.

Двамата музиканти и пътешественици ще ви потопят в звуците на Ирландия, Израел и България с глас, цигулка и класическа китара, както и с много снимки от двете страни.
Виж повече

Асен Маринов е професионален музикант , планински водач, пътешественик и фотограф, съосновател на етно-групата „Asen&Milena Group”, член на китарен квинтет „ЕПИКА” и солов изпълнител. Съчетава музиката и преподаването с пътешествия до интересни кътчета по земята.

Бояна Желязкова е цигуларка, певица и автор на песни, завършила Музикалната Академия и участвала в различни музикални проекти. Член е на камерен оркестър „Орфей”, „Asen&Milena Group”, Good Music Society”. Пленена от красотата на Ирландия и многообразието на Израел.

Заповядайте!

БИЛЕТИ: 7 лева /цената включва концерт и презентация в снимки и разказ/.

Билети може да закупите по следните начини:
– ОНЛАЙН ОТ ТОЗИ ЛИНК – / https://www.ticketlogic.bg/muzika-i-pyteshestviya-edno/28629
– ОТ КАСИТЕ В СОФИЯ – /https://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi/ с код за събитието 28629, като единствено място където има 2 лв такса е office1, на всички други места няма допълнителна такса за закупуване на билети.
– НА ПРЕДХОДНО СЪБИТИЕ ОТ КЛУБ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА

МЯСТО: Клуб на пътешественика

ДАТА: 10 Юни 2016

НАЧАЛЕН ЧАС: 19:30 часа

НАЧАЛО НА КОНЦЕРТА: 19:45 часа