Индонезия/ Малайзия/ Сингапур – 15 острова за 6 седмици

Отправих се на път, без да зная какво е да пътуваш сам за 6 седмици, да обикаляш с раница до 7 кг., да спиш по хостели с непознати в стая, да нямаш винаги предварително запазени места за спане и транспорт, да нямаш винаги ясна посока, дори какво е да си извън Европа.
Ще ви разкажа как научих всичко това по път, както и какво е усещането да плуваш с акули и гигантски костенурки, да изкараш сертификат за скуба дайвинг и да се гмуркаш 18 метра под водата, да стоиш на 4 метра без преграда от комодски варан, да караш сърф, да обикаляш острови с мотор, да живееш 4 дена на лодка, да плуваш в басейн на 37-мия етаж, да ядеш шопска салата и мешана скара на 6-ти септември. Ще ви разкажа и за хората, които срещах навсякъде.
С помощта на около 600 снимки (доста от които подводни) ще минем през Bali, Gili Trawangan, Lombok, Medang, Komodo, Labuan Bajo, Bima, Nusa Lembongan, Langkawi, Penang, Cameron Highlands, Kuala Lumpur и Singapore, за да видим острови, плажове, гори, планини, палми, животни, корали, акули, хора, водопади и небостъргачи.
 
Представя: Радослав Попов
 
МЯСТО: Клуб на пътешественика
ДАТА: 13 ноември 2017
НАЧАЛЕН ЧАС: 19:00 ч.
БИЛЕТИ: 7 лв. (цената включва презентация в снимки и разказ, безплатна напитка и малка почерпка)
 
Билети може да закупите по следните начини:
– ОНЛАЙН ОТ ТОЗИ ЛИНК – https://www.ticketlogic.bg/indonesia/29779
– ОТ КАСИТЕ В СОФИЯ – https://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi с код за събитието 29779
Единственото място където има 2 лева такса е Оffice1. На всички други места няма допълнителна такса за закупуване на билети.
– НА ПРЕДХОДНО СЪБИТИЕ ОТ КЛУБ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА
Билети не се продават на входа в деня на събитието

Дата: 11/13/2017

Начален час: 19:00

Цена: 7 лв