От Банкок през Манила – на посещение при филипинските лечители

Началото на тази история започва с единия от двамата българи, които живеят във Виентиан, Лаос и един почти изпуснат с вързващ полет …
Ще ви покажем най-известните нощни пазари и открити барове на покривите на небостъргачите в града на ангелите – Банкок. Ще препускаме с мотор в дъжда и трафика на града, който никога не спи.
Какво е усещането за турбуленция и буря в небето до Манила и как се оцелява в трафика на един от най-големите мегаполиси в света? Как да внимаваме да не ни измамят таксиметровите шофьори и защо придвижването в пиковите часове не се препоръчва? Какво си заслужава да се види и къде да хапнем вкусна морска храна?
Неусетно ще навлезем навътре във Филипините, посока Урданета, към района на лечителите. Ще посетим една от най-добрите хийлъри! Наистина ли безкръвните операции са реални? Какво е усещането да те докоснат ръцете на Избраните и защо хийлърите са отричани или боготворени?
 
Представя: Стойко Иванов
 
МЯСТО: Клуб на пътешественика
ДАТА: 23 октомври 2017
НАЧАЛЕН ЧАС: 19:00 ч.
БИЛЕТИ: 7 лв. (цената включва презентация в снимки и разказ, безплатна напитка и малка почерпка)
 
Билети може да закупите по следните начини:
– ОНЛАЙН ОТ ТОЗИ ЛИНК –https://www.ticketlogic.bg/indonezia-kambodja-tailand/29709
– ОТ КАСИТЕ В СОФИЯ – https://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi с код за събитието 29709
Единственото място където има 2 лева такса е Оffice1. На всички други места няма допълнителна такса за закупуване на билети.
– НА ПРЕДХОДНО СЪБИТИЕ ОТ КЛУБ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА
Билети не се продават на входа в деня на събитието

Дата: 10/23/2017

Начален час: 19:00

Цена: 7 лв