Ирландия – 40 нюанса зелено в света на Betty travels

Цвети е лъчезарна, любознателна, търсеща красивото около нея. Пътуването за нея е начин на живот, нейно хоби, работа и от две години ни споделя своите пътешествия и опит на www.bettytravels.com. С вяра и ентусиазъм следва мечтите си. Обича да пътува бавно, да среща и опознава местните, да учи от всеки по нещо, за да се развива и вдъхновява хората да пътуват.
На 29.11. ви каним да се насладим на 40 нюанса зелено, които тя e уловила по време на пътуването си в Ирландия през октомври. С изявено чувство за хумор, отворени към всеки, земни и винаги готови за чаша Гинес или Дингъл джин, ирландците са попили тази хармония на зеления цвят, който ги заобикаля в природата и ти я предават щедро. С традиции в разказването на истории, те винаги са приятна компания. Туристическият влогър Цвети ще сподели първо с нас всичко, което е научила за страната, традициите, природата, хората и как самата тя се е почувствала на път. Един по-дълбок поглед към пътуването, което за нея не е само места, снимки, храна, но и пътешествие на душата. Как това пътуване я е обогатило и какво е научила за себе си в Ирландия ще сподели с нас от 19 часа на 29.11.2017 в Клуба.
P.S. Не идвайте с кола, ако ще се насладите на ирландските алкохолни напитки, както местните биха направили.
 
МЯСТО: Клуб на пътешественика
ДАТА: 29 ноември 2017
НАЧАЛЕН ЧАС: 19:00 ч.
БИЛЕТИ: 7 лв. (цената включва презентация в снимки и разказ, безплатна напитка и малка почерпка)
 
Билети може да закупите по следните начини:
– ОНЛАЙН ОТ ТОЗИ ЛИНК: https://www.ticketlogic.bg/irlandia/29817
– ОТ КАСИТЕ В СОФИЯ – https://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi с код за събитието 29817
Единственото място където има 2 лева такса е Оffice1. На всички други места няма допълнителна такса за закупуване на билети.
– НА ПРЕДХОДНО СЪБИТИЕ ОТ КЛУБ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА 
Билети не се продават на входа в деня на събитието

Дата: 11/29/2017

Начален час: 19:00

Цена: 7 лв