Нова Зеландия – Приключения из Дългия бял облак

Казвам се Людмил Атанасов и както всички вас обичам да пътувам. Досега пътешествията ми са ме отвели в Куба, Тайланд, Виетнам, Камбоджа, Кения, Уганда, Руанда, Танзания и в някои по-близки дестинации.
През началото на 2016 година имах възможността да прекарам около месец и половина в Нова Зеландия, защото ако ще ходиш до другия край на света, си заслужава да му отделиш достатъчно време. Не, че месец и половина са достатъчно за страна с територия около 2 пъти и половина тази на България и толкова много красоти.
 
В рамките на над 7,500 км изминати по пътища и диви пътеки успях да отида на гости на хобитите, да правя слънца с кола на официален плажен път, да нахраня с кашкавал закъсал с храната японец, да се разходя по ледник и след това да се потопя в спа насред джунглата, да проверявам как се пътува на автостоп, докато се опитвам да стопирам коли, да ме спре полицай в най-слабонаселената част на страната, но най-вече да се разходя (и да попсувам, умерено) из невероятната природа на Нова Зеландия.
МЯСТО: Клуб на пътешественика
ДАТА: 21 ноември 2017
НАЧАЛЕН ЧАС: 19:00 ч.
БИЛЕТИ: 7 лв. (цената включва презентация в снимки и разказ, безплатна напитка и малка почерпка)
Билети може да закупите по следните начини:
– ОНЛАЙН ОТ ТОЗИ ЛИНК –https://www.ticketlogic.bg/nova-zenlandia/29802
– ОТ КАСИТЕ В СОФИЯ – https://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi с код за събитието 29802
Единственото място където има 2 лева такса е Оffice1. На всички други места няма допълнителна такса за закупуване на билети.
– НА ПРЕДХОДНО СЪБИТИЕ ОТ КЛУБ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА
Билети не се продават на входа в деня на събитието

Дата: 11/22/2017

Начален час: 19:00

Цена: 7 лв