Кратка променада Казахстана

 

 

След посещението си на EXPO 2015 в Милано, Александър вече две години мечтае да посети следващото изложение, което този път се намира малко по-далеч – в Казахстан.
 
Обиколката ни в най голямата от „стан“ държавите ще започне от старата столица Алмати, разположена под високите върхове на планинската верига Тян Шан. Ще научим защо е толкова лесно да се ориентираш в града и особеностите на придвижването в него. Ще посетим безкрайни и разноцветни пазари, спомени от казахското съветско минало и… паметника на Бийтълс. Ще се разходим и до близкото Голямо Алматийско езеро с помощта на дядо, Жигула, няколко километрова тръба и безкрайно много диви ягоди.
 
С нощния влак ще се стигнем и до новата столица Астана, която тази година прилича световното внимание с EXPO 2017. Ще видим какво значи един град да бъде създаден (създаван) от нищо, и как архитектурните му постижения го правят едновременно красив, грандомански, футуристичен, и най-вече любим на своите жители. Разбира се, ще се разходим из изложението за една кратка обиколка на света, ще научим за някои от глобалните предизвикателства и как всяка една от страните-участнички си представя бъдещето.
 
МЯСТО: Клуб на пътешественика
 
ДАТА: 18 септември 2017
 
НАЧАЛЕН ЧАС: 19:30 ч.
 
БИЛЕТИ: 7 лв. (цената включва презентация в снимки и разказ, безплатна напитка и малка почерпка)
 
Билети може да закупите по следните начини:
– ОНЛАЙН ОТ ТОЗИ ЛИНК – https://travellersclub.ticketlogic.bg/kratka-promenada-kazahstana/29606
– ОТ КАСИТЕ В СОФИЯ – https://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi с код за събитието 29606
Единственото място където има 2 лева такса е Оffice1. На всички други места няма допълнителна такса за закупуване на билети.
– НА ПРЕДХОДНО СЪБИТИЕ ОТ КЛУБ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА

Дата: 09/18/2017

Начален час: 19:30

Цена: 7 лв