ИЗВЪНРЕДНО: Северна Корея през погледа на двама млади пътешественици. Приключение по Джордж Оруел.

 

Северна Корея или Народно-демократична Република Корея отново отбеляза своето присъствие в международното пространство с успешното изпитание на водородна бомба на 04 септември 2017 г. и последвалите санкции от съвета за сигурност на ООН. Какво обаче наистина се случва там? Наистина ли имат едномилионна армия, 14 000 артирелийски оръдия и БОМБАТА или всичко това е блъф? Дали наистина хората са готови да тръгнат на война и всъщност, какво е да си гражданин на тази държава? До какво води 85 години комунистически режим и как се ражда нова религия?

Интересни въпроси, нали?

Това е едно представяне на едно по-различно пътуване, което се случи на двама млади пътешественици и пещерняци от България. Времето – ноември 2016 г. Защо, говорим чак сега, ще разберете на място. Ще ви запознаем с идеята за туризъм в горещите точки на света. Точки, които определят бъдещето ни и бъдещето на нашите деца. Ще говорим за пътешествие, което не може да направите просто ей-така, от днес за утре, защото то не е за всеки. Пътешествие, за което ви трябва целия опит, който имате от пътуване с раница на гърба и изключително здрава психика.

Време е да разкажем тази история. Без пропаганда, без политика.

Представят:
Мартина Дробенова
Веселин Дробенов

МЯСТО: Клуб на пътешественика
ДАТА: 05 октомври 2017
НАЧАЛЕН ЧАС: 19:30 ч.
БИЛЕТИ: 7 лв. (цената включва презентация в снимки и разказ, безплатна напитка и малка почерпка)

Билети може да закупите по следните начини:
– ОНЛАЙН ОТ ТОЗИ ЛИНК – https://www.ticketlogic.bg/severna-korea/29669
– ОТ КАСИТЕ В СОФИЯ – https://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi с код за събитието 29669
Единственото място където има 2 лева такса е Оffice1. На всички други места няма допълнителна такса за закупуване на билети.
– НА ПРЕДХОДНО СЪБИТИЕ ОТ КЛУБ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА

Дата: 10/05/2017