Уганда – приказка за героите на 21-ви век

Той е само на 25, а вече е загубил любовта на живота си от рак на мозъка, но тръгва по нейните стъпки, за да изпълни мечтата й да е мисионер в Уганда… Тя е медицинска сестра от Ирландия, която преминава през всички възможни бариери и пречки, за да намери хирург и да спаси едно дете… Те са майка и дъщеря от Гърция, които впрягат всичките си умения, ресурси и чар, за да дарят нов живот на местното училище и бъдеще за неговите ученици. Това са част от вдъхновяващите реални личности, с които имах честта и привилегията да споделям един покрив и с които ще ви запозная.
Какво е да се събуждаш сутрин с ясна цел и посока? Как се гледат 8 ревящи угандийски бебета?
Как да оцеелеш в градската джунгла на Кампала, където опасност дебне от всеки ъгъл? Как да си направиш автентично африканско кафе от нулата? Какво е чувството да нахраниш жираф и да погалиш гепард тинейджър? Какво се случва, когато решиш да пребоядисаш къщата на дружелюбната ти съседка-шивач и защо се появихме във видео клип на известен местен рап изпълнител след това? За какво да внимаваш когато скачаш във водопад и какво е усещането да изкараш една „лека“ малария?

Представя: Михаела Стойкова

МЯСТО: Клуб на пътешественика
ДАТА: 30 октомври 2017
НАЧАЛЕН ЧАС: 19:00 ч.
БИЛЕТИ: 7 лв. (цената включва презентация в снимки и разказ, безплатна напитка и малка почерпка)

Билети може да закупите по следните начини:
– ОНЛАЙН ОТ ТОЗИ ЛИНК – https://www.ticketlogic.bg/prezentaziq-premejdiqta-an/29711
– ОТ КАСИТЕ В СОФИЯ – https://www.ticketlogic.bg/help/faq/mreja-kasi с код за събитието 29711
Единственото място където има 2 лева такса е Оffice1. На всички други места няма допълнителна такса за закупуване на билети.
– НА ПРЕДХОДНО СЪБИТИЕ ОТ КЛУБ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА

Дата: 10/30/2017

Начален час: 19:00

Цена: 7 лв