Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Далечният изток: късо кино с истории

6 март в 19:30 - 22:00

10.00лв. – 25.00лв.
Открай време Далечният изток е интересен за европееца, много различен и някак мистичен – място, където времето тече с друг такт, животът преплита друга философия, и хората са някак други. Със своите интровертност, хармоничност и сдържаност, източните хора не само привличат фантазиите на западните хора, но и се превърнаха в тренд, които задвижва цели маркетингови индустрии.
Дали обаче е актуална тази ни представа за Изтока? Освен място на духовенство и традиции, той също е изправен пред предизвикателствата на модерността и е вярно, че имаме какво да научим от него, но може би също е вярно, че и той има какво да научи от нас. Нещата не са никак черно бели, но е сигурно, че Далечният изток е наистина невероятно интересно място и затова събрахме късометражни и документални филми от Китай, Тайван, Япония, Непал и Тайланд, за да обхванем този свят от съвсем различни гледни и дори естестически точки, в търсене на по-добро разбиране кое прави го прави толкова различен и защо.

Details

Date:
6 март
Time:
19:30 - 22:00
Cost:
10.00лв. – 25.00лв.
Event Categories:
,

Organizers

Клуб на пътешественика
Кинематограф

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
+ Google Map
Phone
0882292877
View Venue Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели