Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Изгреви над Алор и залези в Сулавеси: Пътешествие до скритите бисери на Индонезия

27 май в 19:30 - 22:00

12.00лв.

Островите Алор и Сулавеси са само две от перлите в индонезийския архипелаг, които предлагат уникално съчетание от природна красота, богата култура и неповторими приключения.
Алор е рай за любителите на гмуркането. С прозрачните си води, богат на морски живот рифове и невероятни подводни гледки, Алор е едно от най-добрите места за дайвинг в света. Тук можете да плувате сред пасажи от тропически риби, да наблюдавате манти и да се възхитите на коралови градини. Островът също така е дом на топли и гостоприемни общности, които живеят в хармония с природата, запазвайки своята автентичност и традиции.
Сулавеси е остров, известен със своята разнообразна култура и традиции, особено в района на Тана Тораджа. Традициите на Тораджа са уникални, особено техните ритуали, свързани със смъртта и отвъдното, които са в основата на тяхната културна идентичност. От внушителните традиционни къщи, наречени “Тонгконан”, декорирани с богати украси и символи, до впечатляващите погребални церемонии, които могат да продължат няколко дни, Тана Тораджа предлага на посетителите възможност да се потопят в една изцяло различна култура. Природата на Сулавеси е също така впечатляваща, с нейните диви пейзажи, гори, които са дом на редки видове животни и растения.
Обединявайки в себе си подводния рай на Алор и културните богатства на Сулавеси, тези два острова предлагат незабравими преживявания за всеки пътешественик, търсещ автентичност и приключение в сърцето на Индонезия. След като посетите тези острови, остров Бали ще ви се стори само междинна спирка към истинските индонезийски авантюри.

 

Представя: Иван Дяков

Присъствен билет: 12 лв.

Details

Date:
27 май
Time:
19:30 - 22:00
Cost:
12.00лв.
Event Categories:
,

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
+ Google Map
Phone
0882292877
View Venue Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели