Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Канада и САЩ – сватба, концерт и безкрайни плажове

15 май в 19:30 - 21:30

12лв.

През 2022г. имах удолволствието да бъда шафер на свабта в Канада, след което посетих приятел в САЩ. Историите, събрани за това събитие, се базират на лични впечатлния и преживявания по времето на това пътуване до Америка.

🇨🇦
Ще ви разкажа как взехме „камион“ под наем вместо кола. Какво се прави преди, по време и след сватба в Канада. Как протича едно ергенско парти и как хвърляхме брадви в бар като забавление в петък вечер. Музеят на авиацията и железопътния снегорин. Приливите и отливите на Атлантическия окен и как се ходи на плаж в Канада.

🇺🇸
Разказът ми за САЩ започва с обиколка из Ню Йорк и концерт на RATM в Madison Square Garden. Ще ви споделя и какво видях във Филаделфия и Вашингтон. Ще ви покажа плажовете на Atlantic City, Ocean city и Rehoboth beach. Ще разберете къде да (не) обядвате за 200 долара и за други непредизвикани грешки на новодошлият.
Ще ви покажа и някои предмети, които си взех от това пътуване.

Представя: Светослав Томов

Присъствен билет: 12 лв.

Детайли

Дата:
15 май
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
12лв.
Категория за Събитие:

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.