Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Канада и САЩ – сватба, концерт и безкрайни плажове

15 май, 2023 в 19:30 - 21:30

12.00лв.

През 2022г. имах удолволствието да бъда шафер на свабта в Канада, след което посетих приятел в САЩ. Историите, събрани за това събитие, се базират на лични впечатлния и преживявания по времето на това пътуване до Америка.

🇨🇦
Ще ви разкажа как взехме „камион“ под наем вместо кола. Какво се прави преди, по време и след сватба в Канада. Как протича едно ергенско парти и как хвърляхме брадви в бар като забавление в петък вечер. Музеят на авиацията и железопътния снегорин. Приливите и отливите на Атлантическия окен и как се ходи на плаж в Канада.

🇺🇸
Разказът ми за САЩ започва с обиколка из Ню Йорк и концерт на RATM в Madison Square Garden. Ще ви споделя и какво видях във Филаделфия и Вашингтон. Ще ви покажа плажовете на Atlantic City, Ocean city и Rehoboth beach. Ще разберете къде да (не) обядвате за 200 долара и за други непредизвикани грешки на новодошлият.
Ще ви покажа и някои предмети, които си взех от това пътуване.

Представя: Светослав Томов

Присъствен билет: 12 лв.

Details

Date:
15 май, 2023
Time:
19:30 - 21:30
Cost:
12.00лв.
Event Category:

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели