Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Мексико – три пътувания в един разказ

5 декември, 2022 в 19:30 - 21:30

13лв.

Мексико – една любов от … втори поглед.

За първи път стъпих на мексиканска земя през ноември 2017. Никога не бях мечтала за Мексико под каквато и да е форма, но, както и в много други случаи, благодарение на работата ми, се озовах точно там. Въпреки че тогава не усетих особена връзка с мястото, през годините няколко пъти съм мислила и съм планирала да се върна в Мексико, сякаш имаше нещо, което все още трябва да видя и да преживея. И така до тази година, когато по стечение на обстоятелствата и провалени други планове, се върнах и се влюбих в тази страна, нейните хора и храната. И вече не искам да ходя другаде, погледът ми е все натам… През 2022 година успях да отида два пъти – един път като лично пътуване и един път като работен ангажимент, за който много се борих да получа. А сега искам да ви споделя за тези три пътувания наведнъж.

Ще ви разкажа за моите впечатления и преживявания от Мексико Сити (и наоколо), Вилярмоса, Паленке, Кампече, Мерида, Канкун (и наоколо), както и за големите археологически зони на маите, ацтеките, и по малко от толтеките, олмеките и теотиуаканците.

Визуалната част от разказа ще е поверена основно на Емил Георгиев, който ще направи фотоизложба на снимките от местата, за които ще разказваме.

Ще ви очакваме!

Представя: Виолета Лазарова

Фотоизложба: Емил Георгиев

Детайли

Дата:
5 декември, 2022
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
13лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.