Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Мексико – три пътувания в един разказ

5 декември, 2022 в 19:30 - 21:30

13.00лв.

Мексико – една любов от … втори поглед.

За първи път стъпих на мексиканска земя през ноември 2017. Никога не бях мечтала за Мексико под каквато и да е форма, но, както и в много други случаи, благодарение на работата ми, се озовах точно там. Въпреки че тогава не усетих особена връзка с мястото, през годините няколко пъти съм мислила и съм планирала да се върна в Мексико, сякаш имаше нещо, което все още трябва да видя и да преживея. И така до тази година, когато по стечение на обстоятелствата и провалени други планове, се върнах и се влюбих в тази страна, нейните хора и храната. И вече не искам да ходя другаде, погледът ми е все натам… През 2022 година успях да отида два пъти – един път като лично пътуване и един път като работен ангажимент, за който много се борих да получа. А сега искам да ви споделя за тези три пътувания наведнъж.

Ще ви разкажа за моите впечатления и преживявания от Мексико Сити (и наоколо), Вилярмоса, Паленке, Кампече, Мерида, Канкун (и наоколо), както и за големите археологически зони на маите, ацтеките, и по малко от толтеките, олмеките и теотиуаканците.

Визуалната част от разказа ще е поверена основно на Емил Георгиев, който ще направи фотоизложба на снимките от местата, за които ще разказваме.

Ще ви очакваме!

Представя: Виолета Лазарова

Фотоизложба: Емил Георгиев

Details

Date:
5 декември, 2022
Time:
19:30 - 21:30
Cost:
13.00лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели