Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Музикално пътешествие с Анна и Джаред (Two Cities One World)

30 ноември, 2022 в 19:30 - 22:00

20лв.

Анна и Джаред Катур, по-известни като групата Two Cities One World, са интернационален музикален проект за авторска музика вече повече от 10 години. Тяхното име е свързано с пътешествието, тъй като те са от два града на два различни континента – Анна е от София, а Джаред е от Сейнт Луис, Мисури – САЩ. Те пък се срещат на трета точка в света – Лос Анджелис, Калифорния. Те са двойка и в живота, и в музиката, и откакто са заедно, имат 5 албума с авторска музика зад гърба си. Музиката си те пишат навсякъде, където отиват, затова ви каним на музкално пътешествие с тях, където те ще ни разкажат за различните места, на които са били и какво вдъхновение са им донесли за създаването на тяхните песни. Някои от местата ще бъдат, разбира се – София и Сейнт Луис, но също и Португалия, Мексико, Нашвил, ЛА и други.

Заповядайте на 30-ти ноември в Клуба на Пътешественика, ще има много музика, настроение и вдъхновение за нови пътешествия!

Представят: Анна и Джаред Катур

Детайли

Дата:
30 ноември, 2022
Час:
19:30 - 22:00
Стойност:
20лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.