Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Музикално пътешествие с Анна и Джаред (Two Cities One World)

30 ноември, 2022 в 19:30 - 22:00

20.00лв.

Анна и Джаред Катур, по-известни като групата Two Cities One World, са интернационален музикален проект за авторска музика вече повече от 10 години. Тяхното име е свързано с пътешествието, тъй като те са от два града на два различни континента – Анна е от София, а Джаред е от Сейнт Луис, Мисури – САЩ. Те пък се срещат на трета точка в света – Лос Анджелис, Калифорния. Те са двойка и в живота, и в музиката, и откакто са заедно, имат 5 албума с авторска музика зад гърба си. Музиката си те пишат навсякъде, където отиват, затова ви каним на музкално пътешествие с тях, където те ще ни разкажат за различните места, на които са били и какво вдъхновение са им донесли за създаването на тяхните песни. Някои от местата ще бъдат, разбира се – София и Сейнт Луис, но също и Португалия, Мексико, Нашвил, ЛА и други.

Заповядайте на 30-ти ноември в Клуба на Пътешественика, ще има много музика, настроение и вдъхновение за нови пътешествия!

Представят: Анна и Джаред Катур

Детайли

Дата:
30 ноември, 2022
Час:
19:30 - 22:00
Стойност:
20.00лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатор

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Организатор Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this събитие has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели