Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

На гости на делфините в Мозамбик

9 май, 2022 в 19:30 - 21:30

10лв.

Не е тайна, че животът е най-хубав край морето, но той е още по-хубав, когато можеш да го споделиш с “хората на морето”. И не, нямаме предвид хората, които живеят край морето, а тези във водата – делфините. Защо ги наричаме така? Простичко – защото те приличат изключително много на нас като общуване, настроения, социални навици, отношение към околните и заобикалящия свят. В същото време природата ги е дарила с изключителни способности, които все още са мистерия за нас “хората на сушата”, и учени от цял свят си блъскат главите в опити да разберат повече за тези невероятни обитатели на моретата и океаните.

 

На 9/05 ви каним да чуете разказа за делфините на нашата Вили, която отново ще разкаже за едномесечно си преживяване на брега на Индийския океан на границата между Мозамбик и Южна Африка. Ще разберете какво е да си доброволец в организация, която се занимава с делфини и е създадена от човек, посветил живота си на опознаването и опазването им.  Ще си поговорим малко и за миграцията на гърбатите китове, които всяка година изминават близо 10 000 км, а в периода между юни и декември могат да бъдат забелязани покрай бреговете на Мозамбик.

 

Ще ви отговорим и на един голям въпрос – може ли спокойно само момиче да приключенства един месец из източна Африка?

 

Представя: Виолета Лазарова

 

Присъствен билет: 10 лв /в цената е включена напитка – чай/ – предварителна продажба онлайн

Присъствен билет: 15 лв /в цената е включена напитка – чай/ – билет на врата

 

Детайли

Дата:
9 май, 2022
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
10лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.