Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Пътешестване с бебе – из Европа и Азия

13 май в 19:30 - 22:00

12.00лв.

Докато Ий Линг и Добри са само двамата, пътешествията им до далечни и често диви места са с по една голяма раница на гърба. В края на 2022 г. стават трима, но това не им пречи да пътуват заедно с малката София. Естествено местата стават по-малко диви, а багажът доста повече.

През 2023 г. София посещава общо 7 държави на два континента, докато навършва 10 месеца. Семейството започва от Средиземноморието и Прибалтика, а след това прекарват два месеца в Малайзия и Тайван.

Времето на път е изпълнено с множество незабравими емоции, красива природа, безброй хора, но и много предизвикателства. Пътувайки с бебе, родителите винаги трябва да се съобразяват с хранене, спане, игри и всякакви други нужди на малкия член на семейството.

Всяка пътуваща с бебе двойка намира своя начин да е на път. Заповядайте, за да чуете и видите как това младо семейство се справя с предизвикателствата и как тримата се наслаждават на опознаването на света заедно.

Присъствен билет: 12 лв.

Представя: Добромир Петров
За повече от приключенията на тримата и съвети за пътуване с дете можете да следите новосъздадения им блог на http://treeonatrip.com/bg

Детайли

Дата:
13 май
Час:
19:30 - 22:00
Стойност:
12.00лв.
Категории за Събитие:
,

Организатор

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Организатор Website

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
+ Google Map
Phone
0882292877
View Място Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this събитие has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели