Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Пътуване в магията и духовните традиции на Непал със Сачи

10 юни в 19:30 - 22:00

12.00лв.

Ела да чуеш една неразказана история, история, коята пазех за теб!

Има различни видове пътувания, които животът ни поднася, от тях най-интересните остават пътешествията на духа. Непал бе за мен този духовен, но и предизвикателен катаклизъм, с който завърших един цикъл от шестмесечни азиатски приключения.

Непал се отличи със своята загадъчност и приказност. А всяка вълшебна приказка, за да истинска, трябва да е малко смешна, но и леко страшна, да има любов, но и да има и раздяла, да има поуки, но и да има и безрасъдство. Това беше Непал за мен!
Непал е палитра от Хималаи, джунгли, древни градове, усмихнати хора. Съвкупност от модерен живот, кипящ туризъм и стари традиции на тантра, хиндуизъм и будизъм.

В Непал магията е жива. И бялата и черната. От ранни зори поклонници шептят молитви пред олтарите, а Боговете отправят благословиите си от храмовете. Изкуство, религия, природа и урбанистичен хаос те предизвикват да срещнеш себе си в едно различно измерение на битието. За всекиго има това, което търси и това, което е заслужава.

Каня те да споделиш това пътуване с мен, Сачи, и да се разходим отново из митичните улици на Бхактапур, храмовете на Покхара и светилищата на Анапурна.

Очакваме те в Клуб на Пътешественика,
На 10-и юни, от 19:30

Представя: Стела Христова – Сачи

Присъствен билет: 12 лв.

Детайли

Дата:
10 юни
Час:
19:30 - 22:00
Стойност:
12.00лв.
Категории за Събитие:
,

Организатор

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Организатор Website

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
+ Google Map
Phone
0882292877
View Място Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели