Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

“Пътуване към себе си и рода” с Христина Митовска

2 юни, 2022 в 19:00 - 20:30

28.00лв.

Каним те на отново на пътуване, този път навътре към теб. Стартитаме поредицата “Пътуване навътре”, където ще изследваме себе си, отношенията с нашите предци и родители.

Kогато сме истински свързани със себе си и корена си, тогава всяко пътуване се превръща в истинско пътешествие и откриване, а не в бягство. По време на семинара ще разберете повече за важността на връзката с рода и корена, за принципите на любовта през призмата на семейните констелации и ще имате възможност да направите кратко пътуване към връзката с вашия род и родители. Ще говорим за това от какво зависи усещането, че сякаш нямаме място и ще разберем защо нито едно пътуване навън не би ни помогнало да си намерим мястото, ако преди това не сме го намерили в семейството и родовата система.
Събитието включва медитативни практики, лекционна част и упражнения за саморефлексия.

Очакваме ви!

Представя: Христина Митовска

Христина Митовска (Padma) се занимава с йога и медитация от 18 години, а преподава професионално от над пет. Част е от водещите йога преподаватели на най-голямото йога студио в България – Yoga Vibe.

Христина е и йога преподавател (обучение по йога по метода на Шивананда в НСА, ин йога тренинг към Open Doors Studio USA), участвала е в множеството програми за личностно и духовно развитие чрез методите на йога в Сатянанда ашрам, Атина. Има опит в създаването и провеждането на тренинги и уъркшопи и индивидуални консултации, както за изграждане и развитие на меки умения и емоционална интелигентност, така и за работа с физическото тяло и емоционален баланс чрез инструментите на йога (физически практики, дишане, медитация, релаксация). Има опит в организирането и провеждането на тематични йога ритрийти и ваканции в България и чужбина.

Христина е мултидисциплинарно насочена към подкрепата на личностното развитие и терапия чрез методите на системните констелации (сертифициран фасилитатор към Института по интегрално развитие, София и Школата по интегрални констелации и развитие, Италия) и изкуството и арт терапия.

Details

Date:
2 юни, 2022
Time:
19:00 - 20:30
Cost:
28.00лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели