Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

„Пътуване към себе си и рода“ с Христина Митовска

2 юни, 2022 в 19:00 - 20:30

28лв.

Каним те на отново на пътуване, този път навътре към теб. Стартитаме поредицата „Пътуване навътре“, където ще изследваме себе си, отношенията с нашите предци и родители.

Kогато сме истински свързани със себе си и корена си, тогава всяко пътуване се превръща в истинско пътешествие и откриване, а не в бягство. По време на семинара ще разберете повече за важността на връзката с рода и корена, за принципите на любовта през призмата на семейните констелации и ще имате възможност да направите кратко пътуване към връзката с вашия род и родители. Ще говорим за това от какво зависи усещането, че сякаш нямаме място и ще разберем защо нито едно пътуване навън не би ни помогнало да си намерим мястото, ако преди това не сме го намерили в семейството и родовата система.
Събитието включва медитативни практики, лекционна част и упражнения за саморефлексия.

Очакваме ви!

Представя: Христина Митовска

Христина Митовска (Padma) се занимава с йога и медитация от 18 години, а преподава професионално от над пет. Част е от водещите йога преподаватели на най-голямото йога студио в България – Yoga Vibe.

Христина е и йога преподавател (обучение по йога по метода на Шивананда в НСА, ин йога тренинг към Open Doors Studio USA), участвала е в множеството програми за личностно и духовно развитие чрез методите на йога в Сатянанда ашрам, Атина. Има опит в създаването и провеждането на тренинги и уъркшопи и индивидуални консултации, както за изграждане и развитие на меки умения и емоционална интелигентност, така и за работа с физическото тяло и емоционален баланс чрез инструментите на йога (физически практики, дишане, медитация, релаксация). Има опит в организирането и провеждането на тематични йога ритрийти и ваканции в България и чужбина.

Христина е мултидисциплинарно насочена към подкрепата на личностното развитие и терапия чрез методите на системните констелации (сертифициран фасилитатор към Института по интегрално развитие, София и Школата по интегрални констелации и развитие, Италия) и изкуството и арт терапия.

Детайли

Дата:
2 юни, 2022
Час:
19:00 - 20:30
Стойност:
28лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.