Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Турку – в юга на севера!

29 ноември, 2022 в 19:30 - 22:00

13лв.

Финландия е една от скандинавските страни и сред по-студените дестинации през по-голяма част от годината в Европа.
По време на презентацията ще научите доста за един от най-южните градове на държавата – Турку. Въпреки че в България е традиционна асоциацията между южно и топло, тук съвсем не е така.
Посещението на Финландия на Крум се състои през април, като почти цялата седмица вали обилно сняг и въпреки че е четвъртият месец от годината се получава истинска зимна приказка.
Докосва се до зимните спортове и активности на местните, едно от най-типичните неща за тях-сауните и усеща топлината на хората, контрастираща със студената природа там. Сред природата или в града винаги има какво интересно да се види и усети.
Крум Божиков е учител по география, но и пътешественик и затова едно посещение на нещо, различно от обичайните и популярни дестинации представлява голям интерес за него. През професионалния му поглед като географ и любителски като пътешественик открива много различия от повечето чисто туристически места, които е посетил в над 35 държави в Европа и света.

Цена на билет: 13 лв.
Представя: Крум Божиков

Детайли

Дата:
29 ноември, 2022
Час:
19:30 - 22:00
Стойност:
13лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.