Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Турку – в юга на севера!

29 ноември, 2022 в 19:30 - 22:00

13.00лв.

Финландия е една от скандинавските страни и сред по-студените дестинации през по-голяма част от годината в Европа.
По време на презентацията ще научите доста за един от най-южните градове на държавата – Турку. Въпреки че в България е традиционна асоциацията между южно и топло, тук съвсем не е така.
Посещението на Финландия на Крум се състои през април, като почти цялата седмица вали обилно сняг и въпреки че е четвъртият месец от годината се получава истинска зимна приказка.
Докосва се до зимните спортове и активности на местните, едно от най-типичните неща за тях-сауните и усеща топлината на хората, контрастираща със студената природа там. Сред природата или в града винаги има какво интересно да се види и усети.
Крум Божиков е учител по география, но и пътешественик и затова едно посещение на нещо, различно от обичайните и популярни дестинации представлява голям интерес за него. През професионалния му поглед като географ и любителски като пътешественик открива много различия от повечето чисто туристически места, които е посетил в над 35 държави в Европа и света.

Цена на билет: 13 лв.
Представя: Крум Божиков

Details

Date:
29 ноември, 2022
Time:
19:30 - 22:00
Cost:
13.00лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели