Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Частица от Алпите – Северен Тирол с Максим Тихолов

29 януари в 19:30 - 22:00

12.00лв.

Алпите са една от най- величествените планини в света и дори само при назоваването на името им, мнозина от нас потръпват от вълнение. Те ем са наблизо, но сякаш и достатъчно далече, за да трябва да се потрудим първо та да успеем да ги посетим и да им се насладим, както със сигурност заслужават!

Това събитие е зов за среща към любителите на горната земя, към романтичния планинар и пътешественик, а също и скиор или бордист, чиито копнеж никога не затихва!

Точно такава дълго чакана среща с Тирол, най-накрая става реалност за нашия разказвач Максим. Силно вдъхновен и повлиян от пътешествието си той идва да сподели своите впечатления и да ни разкаже какво е важно да знаем, когато се отправяме към едни от най-красивите долини и бдящите над тях върхове в Австрийските Алпи и по-точно в северен Тирол.

Да си поговорим за трихиляди метровите снежните храмове и гледките от ледниците им, за китните селца и ски курорти разхвърляни върху покрива на Европа. Да си припомним величието на природата и мястото на човека, който е затаил дъх пред нейната сурова, но безгранична красота!

Заповядайте да открием заедно как най-лесно да си организираме пътуване до едни от най-хубавите планински държави на стария континент, докато се наслаждаваме на типичното за тези региони сгряващо и ароматно питие Gluhwein.

Представя: Максим Тихолов
Присъствен билет: 12 лв.

 

Details

Date:
29 януари
Time:
19:30 - 22:00
Cost:
12.00лв.
Event Categories:
,

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
+ Google Map
Phone
0882292877
View Venue Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели