Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Шри Ланка: островът на подправките, още по-красив и неподправен от всякога

16 юни, 2022 в 19:30 - 21:30

13.00лв.

Перлата на Индийския океан. Цейлон. Островът на канелата и подправките. Шри Ланка има много имена и нито едно от тях не може да опише пъстротата и разнообразието, което тази островна страна крие в себе си. Безкрайни плажове, джунгли, тайнствени храмове, биоразнообразие, чаени плантации, сърф спотове и изумително вкусна храна. Всичко това и още много може да се разкаже и изпише за тази вълнуваща дестинация, в която всеки пътешественик може да открие нещо за себе си. Но Шри Ланка днес се намира във време на несигурност и неяснота. Това е най-тежката икономическа и политическа криза, която страната помни. Въпреки ситуацията, островът може и заслужава да бъде посетен.
Как да планираме своето приключение до там, опасно ли е за туристи и какво да очакваме – отговорите и разкази от първо лице ще можете да чуете от Лили и Светла в Клуб на пътешественика на 16 юни.

Представят: Лилиан Атанасова и Светла Щерева

Присъствен билет: 13 лв /в цената е включена напитка – лимонада/

Details

Date:
16 юни, 2022
Time:
19:30 - 21:30
Cost:
13.00лв.
Event Category:

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели