Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Шри Ланка: островът на подправките, още по-красив и неподправен от всякога

16 юни, 2022 в 19:30 - 21:30

13лв.

Перлата на Индийския океан. Цейлон. Островът на канелата и подправките. Шри Ланка има много имена и нито едно от тях не може да опише пъстротата и разнообразието, което тази островна страна крие в себе си. Безкрайни плажове, джунгли, тайнствени храмове, биоразнообразие, чаени плантации, сърф спотове и изумително вкусна храна. Всичко това и още много може да се разкаже и изпише за тази вълнуваща дестинация, в която всеки пътешественик може да открие нещо за себе си. Но Шри Ланка днес се намира във време на несигурност и неяснота. Това е най-тежката икономическа и политическа криза, която страната помни. Въпреки ситуацията, островът може и заслужава да бъде посетен.
Как да планираме своето приключение до там, опасно ли е за туристи и какво да очакваме – отговорите и разкази от първо лице ще можете да чуете от Лили и Светла в Клуб на пътешественика на 16 юни.

Представят: Лилиан Атанасова и Светла Щерева

Присъствен билет: 13 лв /в цената е включена напитка – лимонада/

Детайли

Дата:
16 юни, 2022
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
13лв.
Категория за Събитие:

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.