Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

10 дни в Тайланд, страната на усмивките :)))

14 май, 2018 в 19:30 - 21:30

7.50лв.
10 dni v Thailand
Тайланд е страна, която предлага много възможности за забавление, почивка, забележителности, екстремни спортове и преживявания, въобще има от всичко за всеки. Страна, която си заслужава да бъде посещавана повече от веднъж.
 
Заповядайте на нашата презентация, на която ще Ви разкажем за забързания живот и красиви храмове в Банкок, за спокойния, обсипан със скали и зеленина остров Краби, за невероятно красивите гледки, плажове и кристално чисти води на островите Пи Пи, на който задължително трябва да направите нощувки (за купонджийския за туристите живот там и ниските цени), както и за интересния ни престой на остров Самуи. Не на последно място ще Ви представим и едно по-подробно описание на разходите за 10-дневното ни пътуване. Всичко това е съпроводено с много снимки, видео, комични моменти и практически съвети към Вас пътешествениците, избрали Тайланд като своя бъдеща дестинация.
 
П.П. В края ще направим една малка томбола. На входа на клуба ще бъдат оставени буркан и шарени листчета до него, в който молим всеки да запише своите две имена. Моля да прегънете листчето и да го пуснете в буркана.Наградите са малки, но донесени с много любов от страната на усмивките:)))))
 
Представят: Илияна и Мартин

 

Детайли

Дата:
14 май, 2018
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.50лв.

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.