Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

10 дни в Тайланд, страната на усмивките :)))

14 май, 2018 в 19:30 - 21:30

7.50лв.
10 dni v Thailand
Тайланд е страна, която предлага много възможности за забавление, почивка, забележителности, екстремни спортове и преживявания, въобще има от всичко за всеки. Страна, която си заслужава да бъде посещавана повече от веднъж.
Заповядайте на нашата презентация, на която ще Ви разкажем за забързания живот и красиви храмове в Банкок, за спокойния, обсипан със скали и зеленина остров Краби, за невероятно красивите гледки, плажове и кристално чисти води на островите Пи Пи, на който задължително трябва да направите нощувки (за купонджийския за туристите живот там и ниските цени), както и за интересния ни престой на остров Самуи. Не на последно място ще Ви представим и едно по-подробно описание на разходите за 10-дневното ни пътуване. Всичко това е съпроводено с много снимки, видео, комични моменти и практически съвети към Вас пътешествениците, избрали Тайланд като своя бъдеща дестинация.
П.П. В края ще направим една малка томбола. На входа на клуба ще бъдат оставени буркан и шарени листчета до него, в който молим всеки да запише своите две имена. Моля да прегънете листчето и да го пуснете в буркана.Наградите са малки, но донесени с много любов от страната на усмивките:)))))
Представят: Илияна и Мартин

 

Details

Date:
14 май, 2018
Time:
19:30 - 21:30
Cost:
7.50лв.

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this event has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели