Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

ЛЯТО: документално и късо кино

3 юни в 19:30 - 22:00

10.00лв. – 25.00лв.
След успеха на програма за кинопътешествие “Зима”, сметнахме че трябва да отдадем необходимата почит и на другата крайност, а именно лятото. Макар зимата да ни се струва по-загадъчна и зрелищна, заради екстремните си проявления, лятото се оказва не по-малко интересно време, в което навсякъде всичко ври и кипи, а понякога и се крие. С изключително разнообразна програма, в която има игрално, документално и анимационно кино от България, Гърция и САЩ, ви обещаваме едно вълнуващо кинопътешествие из горещините на планетата.
Специален гост за дискусия ще бъде режисьора Алеко Желязков.
Акцент в програмата е неговия документален филм “600 мили под ветрилата на Raffica”. Той ни отвежда на борда, където са ветроходци, започнали да плават късно, много по-късно отколкото неписаните правилата на ветроходството изискват. Плават без много екстри, които имат други състезатели, понякога на 48 възела вятър. Осем силни характера, които доказват, че никога не е късно да станеш ветроходен състезател. Ще сбъднат ли мечтата си да се състезават и да финишират в една от най-тежките регати в Европа – Aegean 600 в сезона на Мелтемите?
Ще минем и през пустинята Black Rock с уникален документален филм, разказващ за най-големия фестивал в света, който се провежда именно там всяка година, по-известен като Burning Man.
Билети: закупени онлайн 10 лв. / закупени на място 13 лв.

Details

Date:
3 юни
Time:
19:30 - 22:00
Cost:
10.00лв. – 25.00лв.
Event Categories:
,

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
+ Google Map
Phone
0882292877
View Venue Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Билет
10.00 лв.
43 available
Плакат
Подкрепете Кинематограф, като си закупите оригинален плакат. Изберете дизайн тук > kinematograf.bg/poster
25.00 лв.
15 available

Място за срещи на съмишленици и приятели