Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

BEST OF 2023: Клуб на пътешественика

8 февруари в 19:30 - 22:00

След изключително силната и наситена на интересни теми година в Клуб на пътешественика, решихме с редакторите на Кинематограф да съберем най-добрите излъчвани истории от програмите ни през 2023г. А най-якото е, че кои са най-добрите истории всъщност зависи от публиката, тъй като основният фактор, по който определихме кои филми да включим е събраният през годината вот.

Ако всяка наша програма представлява своебразно пътешествие до някъде, то подгответе се за още по-разтърсващо изживяване, отвеждайки ви на най-голямото пътешествие до момента – през боклука на Ню Йорк, в който всъщност редовно се откриват реликви на изкуството, през дълбоките планини на Япония, където група макаци трябва да съумеят да оцелеят в суровата зима, през столицата на най-мрачния режим в света – Северна Корея, през опитите на група учени да превърнат висенето на високи дървета в продукт за лечение и възстановяване, та до шофьорски курс в Иран, който няма да завърши по очаквания начин. А, ще има и малко Космос, но ще запазим сюжета в тайна!

Да, ще бъде велико кино изживяване, което ще ни превежда не само географски, но и философски, опознавайки по-добре нашия свят.

 

Билети за събитието може да намерите тук.

Детайли

Дата:
8 февруари
Час:
19:30 - 22:00
Категории за Събитие:
,

Организатор

Кинематограф
View Организатор Website

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
+ Google Map
Phone
0882292877
View Място Website

Място за срещи на съмишленици и приятели