Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Best of 2023: късо кино с истории

12 декември, 2023 в 19:30 - 21:30

10.00лв. – 18.00лв.

След изключително силната и наситена на интересни теми година в Клуб на пътешественика, решихме с редакторите на Кинематограф да съберем най-добрите излъчвани истории от програмите ни през 2023г. А най-якото е, че кои са най-добрите истории всъщност зависи от публиката, тъй като основният фактор, по който определихме кои филми да включим е събраният през годината вот.

Ако всяка наша програма представлява своебразно пътешествие до някъде, то подгответе се за още по-разтърсващо изживяване, отвеждайки ви на най-голямото пътешествие до момента – през боклука на Ню Йорк, в който всъщност редовно се откриват реликви на изкуството, през дълбоките планини на Япония, където група макаци трябва да съумеят да оцелеят в суровата зима, през столицата на най-мрачния режим в света – Северна Корея, през опитите на група учени да превърнат висенето на високи дървета в продукт за лечение и възстановяване, та до шофьорски курс в Иран, който няма да завърши по очаквания начин. А, ще има и малко Космос, но ще запазим сюжета в тайна!

Да, ще бъде велико кино изживяване, което ще ни превежда не само географски, но и философски, опознавайки по-добре нашия свят.

Details

Date:
12 декември, 2023
Time:
19:30 - 21:30
Cost:
10.00лв. – 18.00лв.
Event Categories:
,

Organizer

Кинематограф
View Organizer Website

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
+ Google Map
Phone
0882292877
View Venue Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели