Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Витлеем 2000 години по-късно – по Коледа в Палестина (част 1)

24 февруари, 2022 в 19:30 - 21:00

9.00лв.
Докато независимите държави дебатират глобалното затопляне в Глазгоу, Мартин прекарва два месеца в коледен Витлеем. Богатата програма на събития му изпълва душата, докато денем помага на скромния Национален Природоисторически Музей на Палестина в борбата за по-чиста и устойчива околна среда.
Потопете се дълбоко в коледните чествания на мястото, от където тръгва всичко. Усетете порива за щастливи поводи в една пъстра среда с огромна нужда от такива.
Научете какво може да прави човек за природата, дори когато няма достъп до нея. Опознайте за усложненията за водене на природосъобразни практики, когато нямаш контрол над наличието на вода, ток, сметища и други.
Почувствайте какви са конкретните трудности, с които бихте се сблъскали зад стена, която не можеш да пресечеш, както и защо може драстично да се разминават те между теб и съседа ти.

Заповядайте на първата вечер на тема Палестина, където ще се потопим в тази уникална среда с редица занимателни истории от първо лице.

Представя: Мартин Кръстев

Наш приоритет е здравето и безопасността на нашите гости време на събитието. В контекста на актуалната наредба за COVID-19 за това събитие всеки гост ТРЯБВА да предостави зелен сертификат, който се издава при едно от следните условия:

– валиден сертификат за ваксинация

– валиден отрицателен тест – PCR (валиден 72 ч.) или антигенен (валиден 48 ч.)

– сертификат за преболедуване (валиден 1 г.)

– тест за наличие на антитела със стойност над 150 BAU/ml (валиден 90 дни)

Присъствен билет: 9 лв. Комплимент: чаша греяно вино и хапки. В партньорство с пекарна МаМалина на събитието ще се предлагат и неустоими прясно приготвени вкусотии от Близкия Изток!

Детайли

Дата:
24 февруари, 2022
Час:
19:30 - 21:00
Стойност:
9.00лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатор

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Организатор Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this събитие has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели