Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Българинът, който захвърли вратовръзката и прекоси Тихоокеанския хребетен Път

13 март, 2018 в 19:00 - 21:00

7.00лв.
petar vanev tihookenaski hrebeten pyt
Петър Ванев достига до Тихоокреанския хребетен кът. Това пътешествие преобръща живота му с главата надолу след като напуска високоплатена и сигурна работа. Защо го прави, щастлив ли е, колко ни коства да изберем пътя на дивото?Вдъхновен от пътешествието на писателката Черил Стрейд по Тихоокеанския хребетен път, Петър решава да приеме предизвикателство и да извърви пътя от границата на Мексико до границата на Канада.

Да, точно 2650 мили или 4240км през пустинята Мохаве, Сиера Невада, Каскадите на Северна Калифорния, чак до гъстите гори на Орегон и красивите планини във Вашингтон. Заповядайте на събитието, където Петър ще ни разкаже за приключението, за мислите, за подготовката, за предизвикателствата и срещите по пътя и защо всеки от нас е способен да направи и немислимото. Всичко това гарнирано с много снимки и няколко видео материала.

Details

Date:
13 март, 2018
Time:
19:00 - 21:00
Cost:
7.00лв.
Website:
https://goo.gl/zqLo65

Venue

Кино “Влайкова”
ул. Цар Иван Асен II 11
София, 1124 България
View Venue Website

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели