Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Космос: фантастика и документално кино

23 февруари, 2022 в 19:00 - 21:00

10.00лв.

Този път ще направим наистина дълго пътешествие, толкова дълго, че смело ще напуснем земния хоризонт, Слънчевата система и Млечния път, та чак до дълбините на Космоса, където се крият много интересни факти, мистерии и дори отговори на някои вечни философски въпроси. Обещаваме след това да ви върнем обратно на Земята с две космически комедии, които по нищо не отстъпват на сапунените комедии, с които сме свикнали в кината!

 

Заедно с партньорите ни Клуб на пътешественика изготвихме специално тази селекция, съчетаваща анимация, игрално и документално кино. Филмите са от Великобритания, Полша, САЩ, Франция, Германия и дори Швейцария!

За начало сме избрали поетична анимация, която разказва за астронавт на самотна планета, от която праща сигнали, в надежда да открие отново човечеството.

 

Ще ви представим филма Insignificant, който е пълен фурор във Франция, За 30 минути ни превежда през цялото познание което имаме от Далечния Космос до микроорганизмите вътре в нас, навързвайки всичко това в невероятна хармония от гледки, звуци и епичен разказ за възникването на живота!

Ще покажем и полски документален филм, създаден за целите на Европейската космическа агенция, разкривайки целите на Европейската космическа програма, заложени за следващите десетилетия.

Ще научим повече детайли и за продължителния живот на космонавтите в Космоса, давайки ни една не толкова забавна перспектива за живота в безтегловност.

Ще завършим за история с чат апликация за непознати, която свързва случайно млада жена с астронавт в орбита, който си търси компания.

Наш приоритет е здравето и безопасността на нашите гости време на събитието. В контекста на актуалната наредба за COVID-19 за това събитие всеки гост ТРЯБВА да предостави зелен сертификат, който се издава при едно от следните условия:

– валиден сертификат за ваксинация

– валиден отрицателен тест – PCR (валиден 72 ч.) или антигенен (валиден 48 ч.)

– сертификат за преболедуване (валиден 1 г.)

– тест за наличие на антитела със стойност над 150 BAU/ml (валиден 90 дни)

Присъствен билет: 10 лв /в цената е включена напитка – чай масала/

Детайли

Дата:
23 февруари, 2022
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
10.00лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатор

Кинематограф
View Организатор Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this събитие has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели