Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Да живееш в Сингапур – разказва Боян Велев

26 юни, 2019 в 19:30 - 21:30

7.50лв.

Заповядайте на една вечер, в която да си поговорим за перлата на Азия и сгреем с доза тропическа топлина – Сингапур. Един малък остров превърнал се в лидер на световната сцена за по-малко от половин век.

Има ли тайна зад този успех?
Какво се случва там и как живеят хората.
Какви си любопитните подробности зад известните забележителности.
Какво ядат през зимата…има ли всъщност зима там? ��
Живеят ли българи и как са стигнали до там…

Разположен в центъра на Югоизточна Азия, Сингапур е кръстопът както на култури, обичаи, традиции, така и на различни и разнообразни храни. Един високо технологичен свят, който се стреми е да бъде най-зеления и умен град на света.

Малко повече за Боян: роден е във Варна, но търсенето на интересни възможности го премества в столицата. След не много време работейки в София и Париж, решава да приеме покана за работа в Сингапур. Макар да смята това за временно начинание, привлечен от топлото време, постоянната зеленина и източното море, вече 6 години живее на острова и обикаля Азия.

Последно, Боян ръководи екип от специалисти по търговски и договорни взаимоотношения, в качеството си на регионален търговски директор за една от водещите световни ИТ компании. Като член на Комитета на Компаниите Предлагащи Публични ИТ Услуги (Government Procurement Committee), работи тясно със Сингапурското правителство, за което компанията му разработва множество ИТ проекти, сред които цялостна междуведомствена система/инфраструктура и основните погранични системи. В свободното си време и като администратор на групата Българи в Сингапур, Боян редовно комуникира с хора интересуващи се от живота и възможностите да се преместят там.

Представя: Боян Велев

Details

Date:
26 юни, 2019
Time:
19:30 - 21:30
Cost:
7.50лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели