Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Два месеца живот в Буенос Айрес и Рио де Жанейро

10 март, 2020 в 19:00 - 21:00

7.50лв.

На 9 и 10 март в Клуб на пътешественика гостува Мартин Кръстев. В две поредни вечери ще чуем историята за едно тримесечно пътуване до Южна Америка. В първата част, на 9 март, ще разберем повече защо Мартин избира да стигне до Рио по вода, при това на борда на голям круизен кораб. А във втората част, на 10 март, ще научим повече за живота в Рио и в Буенос Айрес, където Мартин остава за по-дълго време да живее и да работи.

Как да оцелеем на почти нулев бюджет при продължителен престой в два от най-космополитните града в Южна Америка? Усеща ли се кризата в Аржентина? Пречи ли айляка на работата в Рио? Какво задължително да опитаме в Бразилия? Как се оцелява като вегетарианец в държави, известни със скарата си? Опасно ли е и в какви ситуации? Какви са културните различия с България?
Благодарение на езици и обща оправност, Мартин бързо си намира място като доброволец в централни хостели в Буенос Айрес и в Копакабана в замяна на настаняване, малко храна и много приятелства. Той ще разкаже за престоя си, контактите, уникалните случки и забавните моменти на културен шок. Също ще разберете кои са по-малко известните кътчета в двата града, които препоръчва да посетите, както и скритите кътчета рай в околностите на Байрес и Рио.

Представя: Мартин Кръстев

Детайли

Дата:
10 март, 2020
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.