Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Два месеца живот в Буенос Айрес и Рио де Жанейро

10 март, 2020 в 19:00 - 21:00

7.50лв.

На 9 и 10 март в Клуб на пътешественика гостува Мартин Кръстев. В две поредни вечери ще чуем историята за едно тримесечно пътуване до Южна Америка. В първата част, на 9 март, ще разберем повече защо Мартин избира да стигне до Рио по вода, при това на борда на голям круизен кораб. А във втората част, на 10 март, ще научим повече за живота в Рио и в Буенос Айрес, където Мартин остава за по-дълго време да живее и да работи.

Как да оцелеем на почти нулев бюджет при продължителен престой в два от най-космополитните града в Южна Америка? Усеща ли се кризата в Аржентина? Пречи ли айляка на работата в Рио? Какво задължително да опитаме в Бразилия? Как се оцелява като вегетарианец в държави, известни със скарата си? Опасно ли е и в какви ситуации? Какви са културните различия с България?
Благодарение на езици и обща оправност, Мартин бързо си намира място като доброволец в централни хостели в Буенос Айрес и в Копакабана в замяна на настаняване, малко храна и много приятелства. Той ще разкаже за престоя си, контактите, уникалните случки и забавните моменти на културен шок. Също ще разберете кои са по-малко известните кътчета в двата града, които препоръчва да посетите, както и скритите кътчета рай в околностите на Байрес и Рио.

Представя: Мартин Кръстев

Details

Date:
10 март, 2020
Time:
19:00 - 21:00
Cost:
7.50лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели