Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Еквадор и Колумбия: в търсене на себе си

15 октомври, 2018 в 19:30 - 21:30

7.50лв.
ekvador i kolumbiq

Случвало ли ви се е да искате да зарежете всичко и да тръгнете на някъде сами и без план? Ще ви споделим една такава история :)

В началото на месец май 2018г., музикантът и пътешественик Петър Георгиев тръгва на приключение в Латинска Америка. Всичко започва в столицата на Еквадор – Кито и завършва три месеца по-късно в Гватемала сити! :)

Първите шест седмици са изключително динамични като пейзаж и обстановка и ви каним да станете част от всичко това: в Еквадорските Анди ще се разходим около кратерите на високи вулкани с красиви езера вътре, ще стъпим на най-отдалечената точка от земното ядро – вулкан Чимборазо (6260м) и за финал ще разпуснем на бреговете на Тихия океан.

А в Колумбия ще посетим археологически разкопки от цивилизации преди Маите, ще попаднем на заснемането на филм по средата на безлюдна пустиня с червен пясък, ще разгледаме невероятна колониална архитектура, ще се гмурнем в кратера на вулкан от глина, ще минем и през джунглата, само за да стигнем до едно от най-красивите места на планетата: най-северната точка на Южна Америка – Пунта Гаинас, в пустинята Гуахира на бреговете на Карибско море! И всичко това подправено с невероятно вкусна храна, безкрайни фиести, много престъпност, прекрасни запознанства, счупени рейсове и разтърсващи задръствания, неспираща музика, вдъхновяващи изгреви на планински върхове и разчувстващи залези на карибски брегове.

На това приключение, Петър пътува единствено в компанията на преносимата си китара Китариндо. Която вече има толкова много истории, че може да направи отделна презентация сама :)

Представя: Петър Георгиев

 

Детайли

Дата:
15 октомври, 2018
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.50лв.

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.