Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Еквадор и Колумбия: в търсене на себе си

15 октомври, 2018 в 19:30 - 21:30

7.50лв.
ekvador i kolumbiq

Случвало ли ви се е да искате да зарежете всичко и да тръгнете на някъде сами и без план? Ще ви споделим една такава история :)

В началото на месец май 2018г., музикантът и пътешественик Петър Георгиев тръгва на приключение в Латинска Америка. Всичко започва в столицата на Еквадор – Кито и завършва три месеца по-късно в Гватемала сити! :)

Първите шест седмици са изключително динамични като пейзаж и обстановка и ви каним да станете част от всичко това: в Еквадорските Анди ще се разходим около кратерите на високи вулкани с красиви езера вътре, ще стъпим на най-отдалечената точка от земното ядро – вулкан Чимборазо (6260м) и за финал ще разпуснем на бреговете на Тихия океан.

А в Колумбия ще посетим археологически разкопки от цивилизации преди Маите, ще попаднем на заснемането на филм по средата на безлюдна пустиня с червен пясък, ще разгледаме невероятна колониална архитектура, ще се гмурнем в кратера на вулкан от глина, ще минем и през джунглата, само за да стигнем до едно от най-красивите места на планетата: най-северната точка на Южна Америка – Пунта Гаинас, в пустинята Гуахира на бреговете на Карибско море! И всичко това подправено с невероятно вкусна храна, безкрайни фиести, много престъпност, прекрасни запознанства, счупени рейсове и разтърсващи задръствания, неспираща музика, вдъхновяващи изгреви на планински върхове и разчувстващи залези на карибски брегове.

На това приключение, Петър пътува единствено в компанията на преносимата си китара Китариндо. Която вече има толкова много истории, че може да направи отделна презентация сама :)

Представя: Петър Георгиев

 

Детайли

Дата:
15 октомври, 2018
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.50лв.

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатор

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Организатор Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this събитие has passed.

Място за срещи на съмишленици и приятели