Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Елбрус – 5642 м. до покрива на Европа

31 октомври, 2018 в 19:00 - 21:00

7.50лв.
Elbrus do pokriva na evropa

Здравейте приятели!
Казвам се Преслав Конов и имам удоволствието да ви поканя на първата ми презентация в Клуба на пътешественика. В края на месец Юли 2018 г., група от 4 човека успяхме да достигнем до най-високата точка в Европа. Ще се радваме да бъдете наши гости и заедно да преживеем още веднъж това вълнуващо приключение по пътя ни към върха…

А сега е време да погледнем на високо. На мнооого високо. Време е да стъпим на покрива на Европа! Време е да ви разкажем как превърнахме нашите 5642 метрови мечти в реалност!

ЕЛБРУС!
Най-високият връх в Европа и част от супер престижната колекция на континенталните първенци „Seven Summits”. Връх с вулканичен произход състоящ се от два купулообразни върха – Западен Елбрус 5642 метра (който беше и основната цел на нашата експедиция) и Източен – 5621 метра (който също изкачихме и ще имаме удоволствието да ви покажем отблизо).

По време на нашата презентация ще ви запознаем както с нашето лично преживяване по склоновете на вечно снежния гигант, така и с всичко необходимо, което всеки отправил се към покрива на Европа трябва да знае. Ще обърнем нужното внимание на необходимата екипировка, логистика и организация на експедицията. Ще ви запознаем подробно с аклиматизационната ни програма, условията в базовите лагери, храната и възможностите за набавянето и приготвянето ѝ по време на престоя ни в планината и още много, много полезни неща и интересни моменти от нашето кавказко приключение.

Самата презентация е богато илюстрирана със снимков и видео материал, който нямаме търпение да споделим с вас.

ВНИМАНИЕ: Събитието започва в 19:00ч.

Details

Date:
31 октомври, 2018
Time:
19:00 - 21:00
Cost:
7.50лв.
Website:
adventureteam.bg

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Adventure Team Bulgaria
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели