Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Елбрус – 5642 м. до покрива на Европа

31 октомври, 2018 в 19:00 - 21:00

7.50лв.
Elbrus do pokriva na evropa

Здравейте приятели!
Казвам се Преслав Конов и имам удоволствието да ви поканя на първата ми презентация в Клуба на пътешественика. В края на месец Юли 2018 г., група от 4 човека успяхме да достигнем до най-високата точка в Европа. Ще се радваме да бъдете наши гости и заедно да преживеем още веднъж това вълнуващо приключение по пътя ни към върха…

А сега е време да погледнем на високо. На мнооого високо. Време е да стъпим на покрива на Европа! Време е да ви разкажем как превърнахме нашите 5642 метрови мечти в реалност!

ЕЛБРУС!
Най-високият връх в Европа и част от супер престижната колекция на континенталните първенци „Seven Summits”. Връх с вулканичен произход състоящ се от два купулообразни върха – Западен Елбрус 5642 метра (който беше и основната цел на нашата експедиция) и Източен – 5621 метра (който също изкачихме и ще имаме удоволствието да ви покажем отблизо).

По време на нашата презентация ще ви запознаем както с нашето лично преживяване по склоновете на вечно снежния гигант, така и с всичко необходимо, което всеки отправил се към покрива на Европа трябва да знае. Ще обърнем нужното внимание на необходимата екипировка, логистика и организация на експедицията. Ще ви запознаем подробно с аклиматизационната ни програма, условията в базовите лагери, храната и възможностите за набавянето и приготвянето ѝ по време на престоя ни в планината и още много, много полезни неща и интересни моменти от нашето кавказко приключение.

Самата презентация е богато илюстрирана със снимков и видео материал, който нямаме търпение да споделим с вас.

ВНИМАНИЕ: Събитието започва в 19:00ч.

Детайли

Дата:
31 октомври, 2018
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
7.50лв.
Уебсайт:
adventureteam.bg

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Adventure Team Bulgaria
Уебсайт:
adventureteam.bg

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.