Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Връх Елбрус – 5642 м. до покрива на Европа

12 ноември, 2019 в 19:00 - 21:00

7.50лв.

От името на Adventure Team Bulgaria и с любезното съдействие на нашите домакини от Клуб на пътешественика, имаме удоволствието да ви поканим на нашата презентация за изкачването ни на високият 5642 м. европейски първенец – връх Елбрус.

През м.юли тази година група от 12 човека се отправихме към най-висока точка на континента, като 11 от тях успяхме да се изкачим до върха. Доста сериозна група, още по-сериозна подготовка и истинско изпитание за организаторските ни способности и логистиката по провеждане на изкачването.

По време на нашия разказ ще ви запознаем както с личното ни преживяване по склоновете на вечно снежния гигант, така и с всичко необходимо, което всеки отправил се към покрива на Европа трябва да знае. Ще обърнем нужното внимание на необходимата екипировка, логистика и организация на експедицията. Ще ви запознаем подробно с аклиматизационната ни програма, условията в базовите лагери, храната и възможностите за набавянето и приготвянето й по време на престоя ни в планината и още много, много полезни неща и интересни моменти от нашето кавказко приключение.

Самата презентация е богато илюстрирана със снимков и видео материал, който нямаме търпение да споделим с вас.

 

Представя: Преслав Конов

Details

Date:
12 ноември, 2019
Time:
19:00 - 21:00
Cost:
7.50лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Adventure Team Bulgaria
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели