Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Връх Елбрус – 5642 м. до покрива на Европа

12 ноември, 2019 в 19:00 - 21:00

7.50лв.

От името на Adventure Team Bulgaria и с любезното съдействие на нашите домакини от Клуб на пътешественика, имаме удоволствието да ви поканим на нашата презентация за изкачването ни на високият 5642 м. европейски първенец – връх Елбрус.

През м.юли тази година група от 12 човека се отправихме към най-висока точка на континента, като 11 от тях успяхме да се изкачим до върха. Доста сериозна група, още по-сериозна подготовка и истинско изпитание за организаторските ни способности и логистиката по провеждане на изкачването.

По време на нашия разказ ще ви запознаем както с личното ни преживяване по склоновете на вечно снежния гигант, така и с всичко необходимо, което всеки отправил се към покрива на Европа трябва да знае. Ще обърнем нужното внимание на необходимата екипировка, логистика и организация на експедицията. Ще ви запознаем подробно с аклиматизационната ни програма, условията в базовите лагери, храната и възможностите за набавянето и приготвянето й по време на престоя ни в планината и още много, много полезни неща и интересни моменти от нашето кавказко приключение.

Самата презентация е богато илюстрирана със снимков и видео материал, който нямаме търпение да споделим с вас.

 

Представя: Преслав Конов

Детайли

Дата:
12 ноември, 2019
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатор

Adventure Team Bulgaria
View Организатор Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели