Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Връх Елбрус – 5642 м. до покрива на Европа

12 ноември, 2019 в 19:00 - 21:00

7.50лв.

От името на Adventure Team Bulgaria и с любезното съдействие на нашите домакини от Клуб на пътешественика, имаме удоволствието да ви поканим на нашата презентация за изкачването ни на високият 5642 м. европейски първенец – връх Елбрус.

През м.юли тази година група от 12 човека се отправихме към най-висока точка на континента, като 11 от тях успяхме да се изкачим до върха. Доста сериозна група, още по-сериозна подготовка и истинско изпитание за организаторските ни способности и логистиката по провеждане на изкачването.

По време на нашия разказ ще ви запознаем както с личното ни преживяване по склоновете на вечно снежния гигант, така и с всичко необходимо, което всеки отправил се към покрива на Европа трябва да знае. Ще обърнем нужното внимание на необходимата екипировка, логистика и организация на експедицията. Ще ви запознаем подробно с аклиматизационната ни програма, условията в базовите лагери, храната и възможностите за набавянето и приготвянето й по време на престоя ни в планината и още много, много полезни неща и интересни моменти от нашето кавказко приключение.

Самата презентация е богато илюстрирана със снимков и видео материал, който нямаме търпение да споделим с вас.

 

Представя: Преслав Конов

Детайли

Дата:
12 ноември, 2019
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Adventure Team Bulgaria
Уебсайт:
adventureteam.bg

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.