Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Филипините: Малдивите на Югоизточна Азия

26 март, 2018 в 19:00 - 21:00

7.50лв.
Кои от всички 7641 острова си заслужава непременно да посетим? Как се пътува измежду тях? Опасно ли е да се пътува във Филипините?

Отговор на тези и много други въпроси ще ни дадат Вики и Митко, които през декември миналата година посещават 10 големи и множество малки острови, плуват с китови акули, сардини и костенурки, преживяват два тайфуна, остават заседнали на остров по средата на пътуването, закъсват със скутер, скачат във водопади, виждат най-малкия примат на планетата и плават в подводна река – едно от 7-те нови чудеса на света.За да достигнат до всичко това, понякога те използват по 8 транспорта на ден, включително каросерията на камион, пътуват 5 дни с лодка, спят в бамбукови колиби и ги жилят медузи. Имат късмета обаче да изследват потънали кораби, да ловят риба тон, да видят пъстроцветни корали и да срещнат едни от най-щастливите и дружелюбни хора в света. Елате и се пренесете с тях в магичния свят на Филипините!

Представят: Вики и Митко от www.tripcookbook.com

Details

Date:
26 март, 2018
Time:
19:00 - 21:00
Cost:
7.50лв.

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Вики и Митко / Trip Cookbook
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели