Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

От Сингапур до София…за 2 месеца

22 ноември, 2021 в 19:30 - 21:00

9лв.

Бяхме приключили с дежурния си футболен мач след работа и пиехме бира с колеги – в Сингапур и Малайзия има доста европейци, с които можеш да сториш по-горните. Тогава мой колега българин, ми каза „Когато приключа тук, ще си направя голямо пътешествие за прибирането ми в България!“. Имаше идея да види отдалечени места като Нова Зеландия, Япония, да пътува с Транссибирската железница до Москва, но често начертаните планове не се осъществяват и заради работата се наложи да се прибере по-бързо от очакваното.

За сметка на това, аз „изплагиатствах“ идеята и когато стана време да се прибираме за България (след около 2 години прекарани в Сингапур), заедно с моята половинка, организирахме пътешествие тип един-път-в-живота.

От Сингапур, през чудесата на Нова Зеландия, през точката, където дъждовната гора среща Големия Бариерен Риф, минавайки покрай Фуджи с Шинкансен, за малко в Сеул и Пекин и след това по трасето на Транссибирската железница – успяхме да заменим скучно 12-часово пътуване със самолет, с истинско приключение, продължило 2 месеца!

Целия разказ може да чуете само в Клуб на пътешественика на 22 ноември.

Представя: Петър Бозаджиев

Наш приоритет е здравето и безопасността на нашите гости време на събитието. В контекста на актуалната наредба за COVID-19 за това събитие всеки гост ТРЯБВА да предостави зелен сертификат, който се издава при едно от следните условия:

– валиден сертификат за ваксинация

– валиден отрицателен тест – PCR (валиден 72 ч.) или антигенен (валиден 48 ч.)

– сертификат за преболедуване (валиден 1 г.)

Присъствен билет: 9 лв /в цената е включена напитка по избор от бара – специално кафе, чай масала, вино, бира и др./

Детайли

Дата:
22 ноември, 2021
Час:
19:30 - 21:00
Стойност:
9лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.