Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

От Сингапур до София…за 2 месеца

22 ноември, 2021 в 19:30 - 21:00

9.00лв.

Бяхме приключили с дежурния си футболен мач след работа и пиехме бира с колеги – в Сингапур и Малайзия има доста европейци, с които можеш да сториш по-горните. Тогава мой колега българин, ми каза „Когато приключа тук, ще си направя голямо пътешествие за прибирането ми в България!“. Имаше идея да види отдалечени места като Нова Зеландия, Япония, да пътува с Транссибирската железница до Москва, но често начертаните планове не се осъществяват и заради работата се наложи да се прибере по-бързо от очакваното.

За сметка на това, аз „изплагиатствах“ идеята и когато стана време да се прибираме за България (след около 2 години прекарани в Сингапур), заедно с моята половинка, организирахме пътешествие тип един-път-в-живота.

От Сингапур, през чудесата на Нова Зеландия, през точката, където дъждовната гора среща Големия Бариерен Риф, минавайки покрай Фуджи с Шинкансен, за малко в Сеул и Пекин и след това по трасето на Транссибирската железница – успяхме да заменим скучно 12-часово пътуване със самолет, с истинско приключение, продължило 2 месеца!

Целия разказ може да чуете само в Клуб на пътешественика на 22 ноември.

Представя: Петър Бозаджиев

Наш приоритет е здравето и безопасността на нашите гости време на събитието. В контекста на актуалната наредба за COVID-19 за това събитие всеки гост ТРЯБВА да предостави зелен сертификат, който се издава при едно от следните условия:

– валиден сертификат за ваксинация

– валиден отрицателен тест – PCR (валиден 72 ч.) или антигенен (валиден 48 ч.)

– сертификат за преболедуване (валиден 1 г.)

Присъствен билет: 9 лв /в цената е включена напитка по избор от бара – специално кафе, чай масала, вино, бира и др./

Детайли

Дата:
22 ноември, 2021
Час:
19:30 - 21:00
Стойност:
9.00лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатор

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Организатор Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели