Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Тайланд Здравей!

8 септември, 2021 в 19:30 - 21:00

5лв. – 9лв.

Тайланд Здравей!

 

Добре дошли в Тайланд – страната на усмивките, свободата, хилядите будистки храмове и ежедневни кулинарни емоции!

 

Ще ви разкажа за 5те месеца прекарани в Тайланд, или както обичам да се шегувам: съвети за самоорганизирано пътуване из Тайланд BC/AC (преди и след Covid-19).

 

Тайланд е безспорно една от най-туристическите дестинации в света и едва ли би имало по-подходящ момент да бъде посетена от точно сега! Посетихме Тайланд за пръв път през 2018 година, когато обиколихме голяма част от държавата със сравнително бързо темпо за един месец. И макар държавата на усмивките да бе една от дестинациите, където се сблъскахме с най-много туристи (което изобщо не е по-наш вкус), си обещахме да се върнем някой ден до тук и да обиколим местата, за които нямахме време през 2018г.

 

А аз тайничко си пожелах да видя този земен рай без туристи …

 

На шега или не, тази моя мечта се сбъдна през 2021 година, когато 4 месеца обикаляхме из южен Тайланд по време на пандемия, точно след като държавата започна да отваря вратите си за туристи.

 

Тайланд BC/AC … преди и след Корона: едва ли има държава, която се е променила толкова драстично, поради липсата на туристи! И тъй като имаме опит като индивидуално пътуващи, не само когато цялата инфраструктура на една от най-развитите страни в Югоизточна Азия е на лице, ще Ви дадем приложими съвети за това как да си организирате изцяло сами обиколката из Тайланд. И не само – ще Ви покажем едни от най-красивите кътчета в Югоизточна Азия, както не сте ги виждали до сега – изцяло без туристи! Като едно от най-големите любители на тропически дестинации, едва ли би имало по-красиво завършване на първия етап на нашето Околосветско пътешествие, от това бавно опознаване на южен Тайланд през 2021г.!

 

За да запазя подробностите за събитието, само ще спомена следните моменти накратко:

 

  • Съвети и интересни факти за: самолетни билети, вътрешен транспорт, къде да отседнем, разходи, храна, култура, религия, т.н.
  • Кои места ще посетим: Бангкок, Аютая, Чианг Май, Краби, Пукет, о-ви Пи Пи, о-ви Симилан, Као Лак,  Национален парк Као Сок, о-в Ко Ланта, о-в Ко Тао, о-в Ко Самуи, о-в Ко Панян, о-в Ко Хай, о-в Ко Муук, о-в Ко Пор … и много други …
  • Актуални изисквания за пътуване до Тайланд

Представя: Цвете Поп

ВАЖНО!
Събитието ще се проведе присъствено при спазване на всички противоепидемични мерки.
Капацитетът на залата е редуциран, така че запазете своите билети навреме от линка по-долу.
Присъствен билет: 9 лв /в цената е включена напитка по избор от бара – специално колумбийско кафе, чай масала, домашна лимонада, крафт бири и др./
Онлайн билет: 5 лв /в цената е включено висококачествено живо излъчване в затворена група, възможност за задаване на въпроси и участие в дискусия в края/

Детайли

Дата:
8 септември, 2021
Час:
19:30 - 21:00
Стойност:
5лв. – 9лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.