Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Индонезия и Филипините и какво може да разгледаме за 5 седмици

10 юли, 2019 в 19:30 - 21:30

7.50лв.
За срещите с едни от най-дружелюбните и ведри хора на планетата. Ще се потопим из морските дълбини и на един дъх ще разглеждаме скатове, морени, лъвски риби и какво да правим когато устата на четири метрова китова акула плува към нас. Ще има и за любителите и любуващите се на свободното гмуркане.
С каква скорост тича Комодския варан и може ли да вирее в зоопарковете по света?
Как да предотвратим нападение от маймуни и колко е важно да си държим всички вещи затворени в чанта. Не всичко разбира се трябва да е на живот и смърт, ще ви разведа през едни от най-красивите оризови тераси, полета, плажови ивици на Бали и Източна Туса Тенгара, Комодския национален парк и други. Сватбена церемония в затънтено ислиямско градче на остров Ломбок където така и не свикнах да ставам в 4 часа сутринта за молитви.

Ще се посетим Филипинските острови Себу и Палаван и ще научим за тъмната страна на разходка с лодка в пещера, както и за слънчевите закътани заливи и плажове. Красотата да се гмуркаш с ята от сардини, спокойни костенурки и как можеш да ядосаш една Пуфер риба!

Представя: Ангел Янакиев

Детайли

Дата:
10 юли, 2019
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатор

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Организатор Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели