Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Индонезия и Филипините и какво може да разгледаме за 5 седмици

10 юли, 2019 в 19:30 - 21:30

7.5лв.
За срещите с едни от най-дружелюбните и ведри хора на планетата. Ще се потопим из морските дълбини и на един дъх  ще разглеждаме скатове, морени, лъвски риби и какво да правим когато устата на четири метрова китова акула плува към нас. Ще има и за любителите и любуващите се на свободното гмуркане.
С каква скорост тича Комодския варан и може ли да вирее в зоопарковете по света?
Как да предотвратим нападение от маймуни и колко е важно да си държим всички вещи затворени в чанта.  Не всичко разбира се трябва да е на живот и смърт, ще ви разведа през едни от най-красивите оризови тераси, полета, плажови ивици на Бали и Източна Туса Тенгара, Комодския национален парк и други. Сватбена церемония в затънтено ислиямско градче на остров Ломбок където така и не свикнах да ставам в 4 часа сутринта за молитви.

Ще се посетим Филипинските острови Себу и Палаван и ще научим за тъмната страна на разходка с лодка в пещера, както и за слънчевите закътани заливи и плажове. Красотата да се гмуркаш с ята от сардини, спокойни костенурки и как можеш да ядосаш една Пуфер риба!

Представя: Ангел Янакиев

Детайли

Дата:
10 юли, 2019
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.5лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.