Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Япония и Вековната гора от филмът Принцеса Мононоке

23 март, 2020 в 19:00 - 21:00

7.50лв.
Във връзка с обявеното извънредно положение и превенция на разпространението на Covid-19, събитието ще се проведе при празна зала. Участниците закупили билет ще получат достъп до висококачествен видеозапис. Заявка за билети можете да направите от формата в долната част на страницата.

Линк към видео запис от събитието:

Това лято сбъднах една от детските си мечти – Да посетя Япония и да се гмурна в безкрайната зеленина на вечноживата гора от анимационият филм на Студио Гибли – Принцеса Мононоке. Елате и ще ви разкажа всичко за тримесечното си пътуване от Остров Якушима до Токио.
Забавни истории, чудновати персонажи и незабравими гледки – това ще са главните акценти на вечерта. И освен тях ще споделя know-how за пътуване в “една от няй-скъпите държави на света“ и как можем да си позволим всичко, ако пътуваме разумно.
Елате ако се интересувате от източна култура, и по-точно – храна и напитки. Ще ви разкажа защо всички японци вечерят в ресторанти и защо нямат готварски печки удома.
А за тези от вас, които са мислили да преподават Английски език в страната на изгряващото слънце ще дам подробно обяснение как аз намерих порграма, която ми предостави възможността да бъда учител за месец без да имам паспорт от англоезична държава. И то напълно легално.
Сърф на златните плажове около град Фукуока и гмуркане в тропическите води на остров Якушима. Голу истории от топлите извори бликащи между камеснития плаж и необятната джунгла и как релаксирахме под звездите слушайки разкази за горски духове от местните старейшини.

Ще се опитам да събера всички тези истории в една приятна вечер подплътена с автентична музика, която слушат добрите хора качващи стопаджии между мегаполисите.

Представя: Александър Георгиев

Детайли

Дата:
23 март, 2020
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.