Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Късо кино в Клуб на пътешественика

19 април, 2018 в 19:00 - 21:00

7.00лв.

Кинематограф се завръща в Клуб на пътешественика през април!

Пътешественикът по душа, Ивайло Дончев отново ще бъде водещ на събитието и ще представи специално подбрана селекция от късометражни филми. Гостите на събитието са добре дошли да се включат в дискусията и играта накрая, което може да предопредели селекцията от филми за следващото събитие на Кинематограф в Клуб на пътешественика.

Всички гости на събитието получават специален код за достъп до сайта на Кинематограф, откъдето може да разгледат селекцията и да почерпят допълнително информация за филмите.

Новата селекция филми са подбрани да удивляват, информират и показват необичайни истории на хора от цял свят. Отново ще прегърнем мисията да даваме перспективи, различаващи се от онова, на което сме привикнати от конвенционалните канали за информация. Пътешествениците със състезателен дух ще получат своята игра и поне един от филмите ще излезе от установения научнопопулярен ракурс, за да ни покаже най-високо майсторство в игралното късо кино.

Представя: Ивайло Дончев

Details

Date:
19 април, 2018
Time:
19:00 - 21:00
Cost:
7.00лв.
Website:
https://goo.gl/YiFQpM

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели