Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Късо кино в Клуб на пътешественика

19 април, 2018 в 19:00 - 21:00

7лв.

Кинематограф се завръща в Клуб на пътешественика през април!

Пътешественикът по душа, Ивайло Дончев отново ще бъде водещ на събитието и ще представи специално подбрана селекция от късометражни филми. Гостите на събитието са добре дошли да се включат в дискусията и играта накрая, което може да предопредели селекцията от филми за следващото събитие на Кинематограф в Клуб на пътешественика.

Всички гости на събитието получават специален код за достъп до сайта на Кинематограф, откъдето може да разгледат селекцията и да почерпят допълнително информация за филмите.

Новата селекция филми са подбрани да удивляват, информират и показват необичайни истории на хора от цял свят. Отново ще прегърнем мисията да даваме перспективи, различаващи се от онова, на което сме привикнати от конвенционалните канали за информация. Пътешествениците със състезателен дух ще получат своята игра и поне един от филмите ще излезе от установения научнопопулярен ракурс, за да ни покаже най-високо майсторство в игралното късо кино.

Представя: Ивайло Дончев

Детайли

Дата:
19 април, 2018
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
7лв.
Уебсайт:
https://goo.gl/YiFQpM

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.