Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Късо кино с истории: Умът

7 февруари, 2020 в 19:00 - 21:00

7.00лв.

Умът – божествено вдъхнат или еволюционно развил се – е най-могъщото оръжие на разположение на човека. Векове наред го използваме, за да опознаем небесни тела на хиляди светлинни години оттук, да се спуснем до дъното на световния океан и прекосим Земята надлъж и нашир; за да създадем сложни философски концепции, математически теории и да открием закономерности, изграждащи физическата реалност… Ала донякъде парадоксално – знаем много малко за самия него.

Щом се опитаме да впрегнем ума в изследване на себе си, моментално разбираме, че в мозъкът ни съществува цяла вселена – навярно не по-малко непозната от онази извън него.

През февруари предстои да се опитаме да хвърлим поне малко светлина върху човешкия ум. На помощ ще се притекат партньорите ни от zoya.bg и InGlobo, чиито награди ще подобрят физическите предпоставки на пълноценния ум и ще го захранят с ново познание.

Заповядайте!

Водещ: Михаела Александрова

Детайли

Дата:
7 февруари, 2020
Час:
19:00 - 21:00
Стойност:
7.00лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатор

Кинематограф
View Организатор Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели