Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Кинематограф представя: Дейвид Фрайд

4 май, 2020 в 19:30 - 21:30

7.00лв.

„Кинематограф представя” е новият формат на kinematograf.bg, създаден специално за публиката на Клуб на пътешественика и в отговор на принудителната изолация поради Covid-19. В него ще имате възможност да се запознаете отблизо с творчеството на някои от най-добрите документалисти в света – хора, които често пътуват, сблъскват се с удивителни човешки истории и имат много за разкаване.

В първия брой на това събитие ще видим интервю с Дейвид Фрайд – американски режисьор, номиниран за Еми, работил за National Geographic, NBC, The New York Times, Vanity Fair, The Atlantic и VICE. Пътувал в 80 страни, заснел над 50 филма, 20 от които – селектирани и награждавани от фестивали като Трибека Филм Фестивал и Кан. Акцент на разговора му с Ивайло Дончев ще бъдат два негови филма, заснети в Куба и на о-в Ротнест. Ще разберем също къде в България е бил Дейвид, що за филм е заснел тук и кои са най-абсурдните неща, които са му се случвали докато е бил на път.

Срещу закупен билет за събитието получавате линк към преведените и субтитрирани на български 45-минутно интервю и филми.

 

https://vimeo.com/409958179

Детайли

Дата:
4 май, 2020
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.00лв.

Организатор

Кинематограф
View Организатор Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели