Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Кинематограф представя: Дейвид Фрайд

4 май, 2020 в 19:30 - 21:30

7лв.

„Кинематограф представя” е новият формат на kinematograf.bg, създаден специално за публиката на Клуб на пътешественика и в отговор на принудителната изолация поради Covid-19. В него ще имате възможност да се запознаете отблизо с творчеството на някои от най-добрите документалисти в света – хора, които често пътуват, сблъскват се с удивителни човешки истории и имат много за разкаване.

В първия брой на това събитие ще видим интервю с Дейвид Фрайд – американски режисьор, номиниран за Еми, работил за National Geographic, NBC, The New York Times, Vanity Fair, The Atlantic и VICE. Пътувал в 80 страни, заснел над 50 филма, 20 от които – селектирани и награждавани от фестивали като Трибека Филм Фестивал и Кан. Акцент на разговора му с Ивайло Дончев ще бъдат два негови филма, заснети в Куба и на о-в Ротнест. Ще разберем също къде в България е бил Дейвид, що за филм е заснел тук и кои са най-абсурдните неща, които са му се случвали докато е бил на път.

Срещу закупен билет за събитието получавате линк към преведените и субтитрирани на български 45-минутно интервю и филми.

 

Детайли

Дата:
4 май, 2020
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7лв.

Организатор

Кинематограф
Уебсайт:
kinematograf.bg

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.