Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Късо кино с истории: Опасни места

21 юни, 2019 в 19:30 - 21:30

7.00лв.

Този път в „Късо кино с истории” няма да има напарфюмирани туристически дестинации и instagramable гледки. Ще ви отведем там, където никога няма да стъпите, а дори да го направите – едва ли ще издържите твърде дълго.

Онова, което за средния европеец е ужас, за милиони е ежедневие. Ще видим как то рефлектира върху техните начин на мислене и способи за оцеляване. Грижите ни ще бъдат поставени в контекст и е доста вероятно да забравим за тях пред разтърсващата реалност на Либерия, Сомалия, ЮАР, Афганистан, Латинска Америка.

Събитието отново ще бъде подкрепено от партньорите ни – www.zoya.bg, InGlobo и Клуб на пътешественика, които ще осигурят наградите в игрите с публиката. Вън от това, поради естеството на тематиката и етични съображения – то ще има много повече провокативен и по-малко или почти никакъв развлекателен характер.

НЕПОДХОДЯЩО ЗА ДЕЦА!

Детайли

Дата:
21 юни, 2019
Час:
19:30 - 21:30
Стойност:
7.00лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Място Website

Организатори

Клуб на пътешественика
Кинематограф

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели