Клуб на пътешественика

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Вълшебният Керван пътува из Израел и Африка

21 юни, 2021 в 19:30 - 21:00

5.00лв. – 9.00лв.

Представяме ви Вълшебния Керван – Маги, Цветин и Жоро. Маги и Цветин в момента са Африка, а Жоро ще ни разкаже за предишното им пътуване там.

Ще ни сподели какво е да вървиш из библейски места по стъпките на Исус Христос и как не можеш да потънеш в Мъртво море колкото и да се опитваш. Ще сподели как се пътува на стоп в Египет, където военните са буквално на всяка крачка и ще разкаже как тримата са посетили Йордания, в която срещат изключително гостоприемни бедуини. Жоро ще сподели и какво е да правиш двудневен преход в Червената пустиня където е сниман епизод от Междузвездни войни

След земите на фараоните пътешествието на тримата преминава през непознатия Судан – неговите черни пустини, златотърсачи и нереални градини покрай Нил. Пътешествието завършва в Етиопия – изключителни приключенска държава където в един момент посещенията на палатките им от местни хора, въоръжени с калашници, стават ежедневие за тримата пътешественици.

По време на пандемията Маги и Цветин написват първата си книга за тяхната експедиция на автостоп през цяла Азия. Двамата пътешественици прекосяват 30 държави за четири години като изминават 100 000 километра на автостоп и преплават Тихия океан с яхта, да, отново на стоп.
По време на събитието един от вас ще има шанса да спечели книгата, а всички гости ще могат и да си я закупят.

 

ВАЖНО!

Събитието ще се проведе присъствено при спазване на всички противоепидемични мерки.

Капацитетът на залата е редуциран, така че запазете своите билети навреме от линка по-долу.

Присъствен билет: 9 лв /в цената е включена напитка по избор от бара – специално колумбийско кафе, чай масала, домашна лимонада, крафт бири и др./

Details

Date:
21 юни, 2021
Time:
19:30 - 21:00
Cost:
5.00лв. – 9.00лв.
Event Category:

Venue

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Phone
0882292877
View Venue Website

Organizer

Клуб на пътешественика
Phone
0882292877
Email
travellersclub.bg@gmail.com
View Organizer Website

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели