Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Вълшебният Керван пътува из Израел и Африка

21 юни, 2021 в 19:30 - 21:00

5лв. – 9лв.

Представяме ви Вълшебния Керван – Маги, Цветин и Жоро. Маги и Цветин в момента са Африка, а Жоро ще ни разкаже за предишното им пътуване там.

Ще ни сподели какво е да вървиш из библейски места по стъпките на Исус Христос и как не можеш да потънеш в Мъртво море колкото и да се опитваш. Ще сподели как се пътува на стоп в Египет, където военните са буквално на всяка крачка и ще разкаже как тримата са посетили Йордания, в която срещат изключително гостоприемни бедуини. Жоро ще сподели и какво е да правиш двудневен преход в Червената пустиня където е сниман епизод от Междузвездни войни

След земите на фараоните пътешествието на тримата преминава през непознатия Судан – неговите черни пустини, златотърсачи и нереални градини покрай Нил. Пътешествието завършва в Етиопия – изключителни приключенска държава където в един момент посещенията на палатките им от местни хора, въоръжени с калашници, стават ежедневие за тримата пътешественици.

По време на пандемията Маги и Цветин написват първата си книга за тяхната експедиция на автостоп през цяла Азия. Двамата пътешественици прекосяват 30 държави за четири години като изминават 100 000 километра на автостоп и преплават Тихия океан с яхта, да, отново на стоп.
По време на събитието един от вас ще има шанса да спечели книгата, а всички гости ще могат и да си я закупят.

 

ВАЖНО!

Събитието ще се проведе присъствено при спазване на всички противоепидемични мерки.

Капацитетът на залата е редуциран, така че запазете своите билети навреме от линка по-долу.

Присъствен билет: 9 лв /в цената е включена напитка по избор от бара – специално колумбийско кафе, чай масала, домашна лимонада, крафт бири и др./

Детайли

Дата:
21 юни, 2021
Час:
19:30 - 21:00
Стойност:
5лв. – 9лв.
Категория за Събитие:

Място

Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София, 1000 България
Телефон:
0882292877
Уебсайт:
http://travellersclub.bg

Организатор

Клуб на пътешественика
Телефон:
0882292877
Email:
travellersclub.bg@gmail.com
Уебсайт:
http://travellersclub.bg/

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.