Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

ОТМЕНЕНО СЪБИТИЕ – Мароко. Връх Тубкал 4167 м. и огнена Сахара

21 май, 2019 в 20:00 - 22:00

7.5лв.

СЪБИТИЕТО Е ОТМЕНЕНО

 

Здравейте приятели.
В началото на месец март прекарахме 9 незабравими дни в Мароко, за които нямаме търпение да ви разкажем. По време на нашето приключение изкачихме в зимни условия най-високия връх на Атласките планини, Мароко и цяла Северна Африка – връх Тубкал /4167 м./, яздихме камили, спахме в берберска шатра в пустинята Сахара, обядвахме в истински оазис, разглеждахме старинни замъци и се разхождахме сред декорите на едни от най-известните холивудски филми, снимани в тази очарователна африканска страна.
По време на нашата презентация, богато илюстрирана със снимков и видео материал, ще ви разкажем както за личните ни преживявания, така и за някой важни организационни и логистични въпроси, които трябва да вземете под внимание, преди да организирате своето пътуване в Мароко.
Нашите приятели и партньори от приключенското „Списание Осем“ са подготвили и малък подарък за всеки, който реши да посети презентацията. С всеки закупен билет ще получите и по един брой от списанието като подарък.
Ще се радваме да бъдете наши гости и заедно да преживеем още веднъж тази вълнуваща история.
Очакваме ви! ❤️🐪🇲🇦
Представя: Преслав Конов

Детайли

Дата:
21 май, 2019
Час:
20:00 - 22:00
Стойност:
7.5лв.
Категория за Събитие:

Място

Кино „Влайкова“
ул. Цар Иван Асен II 11
София, 1124 България
Уебсайт:
https://urboapp.com/bg/op/VLAIKOVACinemaTheater?fbclid=IwAR03gciY0gUfmZzPRTsDlbKLPNbv1EfNMgqg3fXnYhAQl85BcJBVyz3Gk1c

Организатори

Клуб на пътешественика
Adventure Team Bulgaria

Билети

Няма билети за това събитие, защото то е минало. Ако желаете да го гледате на видео запис, потърсете в "Събития" -> "Минали събития" в менюто по-горе.