Клуб на пътешественика

Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

ОТМЕНЕНО СЪБИТИЕ – Мароко. Връх Тубкал 4167 м. и огнена Сахара

21 май, 2019 в 20:00 - 22:00

7.50лв.

СЪБИТИЕТО Е ОТМЕНЕНО

 

Здравейте приятели.
В началото на месец март прекарахме 9 незабравими дни в Мароко, за които нямаме търпение да ви разкажем. По време на нашето приключение изкачихме в зимни условия най-високия връх на Атласките планини, Мароко и цяла Северна Африка – връх Тубкал /4167 м./, яздихме камили, спахме в берберска шатра в пустинята Сахара, обядвахме в истински оазис, разглеждахме старинни замъци и се разхождахме сред декорите на едни от най-известните холивудски филми, снимани в тази очарователна африканска страна.
По време на нашата презентация, богато илюстрирана със снимков и видео материал, ще ви разкажем както за личните ни преживявания, така и за някой важни организационни и логистични въпроси, които трябва да вземете под внимание, преди да организирате своето пътуване в Мароко.
Нашите приятели и партньори от приключенското “Списание Осем” са подготвили и малък подарък за всеки, който реши да посети презентацията. С всеки закупен билет ще получите и по един брой от списанието като подарък.
Ще се радваме да бъдете наши гости и заедно да преживеем още веднъж тази вълнуваща история.
Очакваме ви! ❤️🐪🇲🇦
Представя: Преслав Конов

Детайли

Дата:
21 май, 2019
Час:
20:00 - 22:00
Стойност:
7.50лв.
Категория за Събитие:

Място

Кино “Влайкова”
ул. Цар Иван Асен II 11
София, 1124 България
View Място Website

Организатори

Клуб на пътешественика
Adventure Team Bulgaria

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Място за срещи на съмишленици и приятели